SEGRE
Aquest és l'espectacular resultat final.

Paisatge boscós.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ingredients per a 4 persones

400 grams de ceps secs

400 grams de trompeta de la mort seca

400 grams de rossinyol sec

400 grams de farina

400 grams de mantega

800 grams de sucre morè

200 grams de fonoll fresc

1 gram de carabassa

600 mil·lilitres de nata

2 litres de llet sencera

240 grams de llet

desnatada en pols

800 grams de dextrosa

80 grams de sucre

24 grams de sal

16 grams d’estabilitzant

de gelat

360 grams de festucs

540 grams de clara d’ou

360 mil·lilitres de rovell

d’ou

360 grams de sucre

120 grams de farina

d’ametlla

4 litres d’aigua

Aroma de terra humida

Nitrogen

La terra sobre la qual col·locarem els bolets l’elaborem amb farina de blat, farina d’ametlla, mantega, sucre morè i trompeta de la mort en pols. Si cal, s’hi pot afegir colorant negre. Ho emulsionarem tot i ho courem al forn a 180 graus durant 30 minuts.

El cremós de carabassa serà un altre dels altres ingredients principals d’aquestes postres. Triturarem una part dels ceps per fer-ne i l’altra la infusionarem amb la nata. Finalment ho ajuntarem tot i hi afegirem la llet, la llet en pols, dextrosa, sucre, sal i estabilitzant per a gelat. Ho posem a la geladora 15’ i finalment ho deixem al  congelador.

Bescuit de festuc i fonoll.  En un bol afegim els festucs i fem una pasta amb aigua de fonoll, la clara i el rovell d’ou, la farina i el sucre. Ho triturem i ho posem en sifó. Ho distribuïm en gots de plàstic i els introduïm al microones uns 45 segons. 

Amb els rossinyols farem un caramel·litzat, els posem secs en una paella i hi afegim, aigua i sucre, ho

deixem reduir fins que comenci a caramel·litzar i ho anem removent. Acabem amb la preparació d'una aigua a la qual afegirem aroma de terra humida. Deixem una ampolla d'aigua amb l'aroma dos hores i mitja al congelador.

Emplatem primer la base, que hem preparat amb carabassa i ceps. Disposem la terra que porta trompeta de la mort en pols i el garrapinyat de camagrocs. Posem una decoració de fulles sobre l'aigua amb aroma de terra humida congelada amb nitorgen, tirem aigua sobre l'aigua congelada i el contrast de temperatures farà que aparegui la boira que convertirà el plat en un paisatge boscós. 
tracking