SEGRE
Diferents preparats composen aquest plat amb les ametlles, nous i avellanes com a base.

Textures

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ingredients per a 4 persones

400 grams d’avellanes

370 grams de farina

500 grams de sucre

375 grams de mantega

5 grams de sal

150 g xocolata cobertura

100 grams de nous

150 grams d’ametlles

3 ous

30 grams de cacau en pols

10 grams de llevat

200 mil·lilitres nata

400 g xocolata blanca

200 g aigua

Brownie de xocolata i nous. Debatem els ous i el sucre fins que quedi escumós i dobli el volum. Fonem al microones o al bany maria la xocolata amb la mantega i ho barregem amb els ous batuts. Hi incorporem la farina, el llevat i el cacau tamisats, a més de la vainilla. Finalment, hi afegim les nous picades i ho deixem al forn a 180 graus durant 15 minuts.

Base de crumble d’ametlla. Preescalfem el forn a 200 graus, mentre barregem la mantega a temperatura ambient amb el sucre i la farina fins que adquireixi consistència de sorra gruixuda. Hi afegim les ametlles picades petites, ho estirem sobre paper de forn i ho posem 10 minuts al forn, fins que agafi un color daurat.

‘Ganache’. És una mescla suau de xocolata, en aquest cas blanca, i nata líquida. Escalfem la nata al foc i quan comenci a bullir l’aboquem sobre la xocolata tallada a trossos. Ho remenem fins que quedi desfet i hi afegim la pasta d’avellana. Ho deixem reposar, ho tapem i ho guardem a la nevera. Quan estigui molt freda la muntarem i amb una màniga pastissera decorarem el plat, que hem muntat posant el brownie tallat a trossets sobre la base del crumble d’ametlla.

tracking