SEGRE
Aquest plat permet degustar diferents textures de pera.

pera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ingredients 

200 grams de pera

1 vas de vi

80 grams de sucre

10 grams de canyella

100 grams de xocolata fondant

un grapat de granet d'ametlla

Preparació. Pelem les peres, però vigilem a deixar-los el pedun cle. Fem un tall a la part inferior de la fruita per ei - xamplar-ne la base a fi que s’aguanti dreta tant a la cassola com quan la col·loquem al plat per servir-la. Les peres han d’estar madures però sense arribar a ser toves.

Elaboració. En una cassola hi tirem el vi, la canyella i el sucre i ho posem a escalfar a foc lent. Quan comenci a bullir hi afegim les peres vigilant en tot moment que es mantinguin dretes. Les deixem coure durant uns 25 minuts. Quan treiem les peres, deixem reduir el vi almenys uns 10 o 15 minuts més

Fonem la xocolata al bany maria sense deixar de re - menar-la fins que es desfaci del tot i no hi hagi cap grumoll. Hi afegim el xarop resultant de la cocció de les peres i la reducció del vi i ho remenem fins que s’integri totalment formant un líquid homogeni i lleu - gerament espès. El deixem refredar i hi banyem les peres.

Emplatem decorant una pera banyada en xocolata amb granet d’ametlla. La servim juntament amb peres al vi i crues, per completar una total degustació de peres cadascuna amb una textura i un sabor diferent.

tracking