Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.
© La festa continua
SEGRETotes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.
© La festa continua
SEGREEl 2009, l’empresa finlandesa Rovio Entertainment Corporation va llançar al mercat la sèrie de videojocs Angry Birds. Tres anys després, la idea de Peter Vesterbacka i Jere Erkko havia aconseguit més de mil milions de descàrregues, amb la qual cosa es va convertir en el joc més venut de la història en suports mòbils. Així les coses, no va ser gens estrany que el 2016 es produís el seu salt a la gran pantalla, en què es recreava l’illa on viu una colònia d’aus amb una peculiaritat comuna: no poden volar, però no impedeix que siguin la mar de feliços.
Les aventures animades del rondinaire Red, el veloç Chuck i el volàtil Bomb van captivar els espectadors, infantils i no tant, dels cinc continents. Posades així les coses, també era predictible que arribés una seqüela, i qui sap si alguna entrega més, en què els mateixos protagonistes s’enfrontaran a un dolent, Zeta, que els bombardeja amb uns canons que, en comptes d’obusos, llancen gel, i que amenacen de destruir el seu estimat i preciós hàbitat. Tan divertida com la primera, en aquesta segona entrega, els adults més que els nens trobaran clares picades d’ull a títols cinematogràfics tan destacats com Els canons de Navarone, La gran evasió o Rocky.