SEGRE

TURISME BALANÇ

Gairebé al complet les reserves als hotels d'Aran per la Puríssima

Al ser un pont de cinc dies i a causa de l'arribada de turistes de tot l'Estat

Un esquiador a Baqueira Beret.

Un esquiador a Baqueira Beret.Baqueira Beret

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les reserves per al macropont de la Puríssima estan gairebé al complet als hotels d’Aran, sobretot en els que són a l’àrea de l’estació d’esquí de Baqueira, segons va explicar l’alcalde de Naut Aran, César Ruiz Canela, i va confirmar el conselhèr de Turisme, Juan Antonio Serrano. De fet, van remarcar que, per aquestes dates, el nombre és superior a qualsevol xifra d’anys anteriors. Durant la passada campanya les restriccions a la mobilitat per la Covid van reduir sensiblement l’afluència d’esquiadors.

“Els aficionats a l’esport blanc tenen moltes ganes d’esquiar ja que l’any passat hi va haver moltes limitacions”, va dir Canela. El 6 de desembre, dia de la Constitució, és un dilluns, i el 8, la Puríssima, un dimecres, amb la qual cosa amb el cap de setmana sumen un pont de cinc dies. Serrano va incidir, a més, en el turisme nacional, ja que “moltes persones opten per la Val al no poder sortir a l’estranger.

També vindran turistes a passar el pont que no són esquiadors, com una destinació d’hivern per a aquests dies”, va puntualitzar Serrano. Tant hotels com pistes esperen obrir per a aquestes dates ja que preveuen les primeres nevades per a aquesta setmana. Aquesta bona ocupació afecta tots els hotels, inclòs també el gestionat per l’empresa de l’exfutbolista del Barcelona Lionel Messi, l’Himalaya.

Aquesta bona tònica es manté per les festes nadalenques, sobretot per Cap d’Any. Per la seua part, el responsable de promoció del Patronat de Turisme de la Diputació, Juli Alegre, va assegurar que són “molt optimistes de cara al pròxim pont” i va dir que el nivell de reserves és bo. Alegre va apuntar que esperen obtenir uns resultats que siguin, “com a mínim”, com els de Tots Sants.

tracking