SEGRE

LLEIDA Y COMARCAS

Les reserves per a Cap d'Any al turisme rural ja estan al 70%

Una família en un dels restaurants de l’Alt Àneu.

Una família en un dels restaurants de l’Alt Àneu.C.C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El final de les restriccions per la Covid ha animat les reserves als establiments turístics i, de fet, al sector de turisme rural ja estan al 70% per a Cap d’Any, segons el portaveu del sector, Jaume Ramon. Aquest cap de setmana han estat a un 80% i s’espera un ple en el pont de Tots Sants. Pel que respecta als bungalous, també es preveu que l’ocupació sigui molt alta tots els caps de setmana i, sobretot, per Nadal. El seu responsable, Cel Feliu, assegura que la tònica general ha estat millor que la registrada el 2019, abans de la pandèmia.

El responsable del Turisme de les Valls d’Àneu, Carles Cortina, va destacar que la fi de les limitacions en els aforaments per la pandèmia ha beneficiat especialment la restauració i els bars, on els clients han augmentat sensiblement i “ara s’atén grups de fins a 12 persones, principalment famílies”, va indicar.

El bon temps i l’aparició de bolets són uns altres dos factors pels quals les comarques de muntanya s’han omplert de visitants, molts per passar el dia, altres en segones residències i altres en establiments turístics.

Per la seua part, el portaveu del turisme actiu al Sobirà, Flòrido Dolcet, va indicar que moltes empreses segueixen organitzant activitats de naturalesa, ja que hi ha demanda.

tracking