SEGRE

STREAMING

Warner llançarà la seua plataforma de continguts HBO Max el maig de 2020

Amb un cost de 14,99 dòlars (13,49 euros) al mes als EUA, també desvetllat durant una presentació en els estudis Warner Bros

Logotip d'HBO.

Warner llançarà la seua plataforma de continguts HBO Max el maig de 2020

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

WarnerMedia, un dels gegants de l’entreteniment, ha anunciat avui que la seua futura plataforma de sèries i pel·lícules en "streaming" arribarà al públic el maig de 2020, sota la marca HBO Max, per competir amb Netflix i els imminents serveis de Disney+ i Apple TV+.

Amb un cost de 14,99 dòlars (13,49 euros) al mes en EE .UU., també desvetllat durant una presentació en els estudis Warner Bros. de Los Angeles, el servei de continguts integrarà a la seua oferta a les marques HBO, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, The CW, Cartoon Network, Adult Swim i Looney Tunes, entre d’altres.

De moment es desconeix quin serà el preu i la data d’estrena al mercat llatinoamericà i europeu, encara que de seguir la mateixa estratègia que en EE .UU. el cost mensual en aquests països seria el mateix que el de l’actual subscripció a HBO (sense Max), però amb un catàleg que duplicarà el nombre de títols.

Els actuals clients de HBO, la cadena responsable d’èxits com a "Joc de Trons" o "Veep", podran canviar automàticament el seu compte a aquesta nova plataforma, que reunirà sota un mateix paraigua les sèries del canal televisiu al costat de les cintes dels estudis Warner o les pel·lícules del món de superherois de DC.

Entre les sèries exclusives de HBO Max estarà "House of the Dragon", la primera sèrie derivada ("spin-off") de "Joc de Trons", que se centrarà en la història de la Casa Targaryn, l’anunci de la qual va arribar molt poques hores després que HBO cancel·lés els seus plans per a una altra sèrie derivada de la mateixa ficció que no va convèncer després de rodar el seu primer episodi.

També, l’actriu i presentadora de televisió Ellen DeGeneres produirà quatre nous programes per a la futura plataforma, que inclouen una sèrie d’animació i una altra de gènere documental.

A més, la mítica sèrie "Friends" abandonarà el catàleg de Netflix i passarà a formar part de HBO Max, després d’una compra de més de 400 milions de dòlars ( 359 milions d’euros).

Així mateix, sumarà en la seua oferta a "The Big Bang Theory", "L’ala oest de la Casa Blanca", "Pequeñas mentirosas", més la col·lecció completa de Studio Ghibli i tots els capítols de "Barri Sèsam".

La presentació dels detalls d’aquesta plataforma, de la qual s’emporten coneixent projectes en els últims mesos, arriba tot just un parell de dies abans del llançament d’Apple TV+, l’aposta de la tecnològica per la ficció, i de Disney+, la plataforma que reunirà el seu extens univers d’estudis, com Star Wars i Pixar.

Precisament, el preu de HBO Max serà més car que el dels seus competidors, doncs Netflix costa 12,99 dòlars al mes (11,69 euros) en el seu servei estàndard, Hulu cobra actualment 5,99 dòlars (5,39 euros) per la seua versió amb anuncis, al catàleg d’Apple s’accedirà per 4,99 dòlars (4,49 euros) i Disney suposarà un desemborsament de 6,99 dòlars (6,29 euros).

tracking