SEGRE

TECNOLÒGIA

PlayStation VR presenta un nou controlador amb més sentit de presència

Nous comandaments per a la PlayStation VR. EFE/Foto cedida

PlayStation VR presenta un nou controlador amb més sentit de presènciaEFE/Foto cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sony Interactive Entertainment (SIE) ha presentat el nou controlador per a PlayStation VR, dos nous comandaments per a la realitat virtual que persegueixen l’objectiu d’aconseguir que els jugadors tinguin "un sentit de presència molt més profund i una sensació d’immersió més potent".

Els nous controladors tindran forma esfèrica i podran afirmar-se de manera natural, la qual cosa permetrà als jugadors moure les mans amb total llibertat, informa aquest dijous la companyia de videojocs en un comunicat.

A més, els botons d’acció i palanques de control són analògics.

En aquest sentit, el comandament esquerre explica amb una palanca de control, els botons quadrat i triangle, un botó d’agafament (L1), un gallet (L2) i el botó de crear, mentre que el dret té també una palanca de control analògica, els botons de cercle i creu, un botó d’agafament (R1), un gallet (R2) i el botó d’opcions.

Aquest nou controlador, a més, inclou algunes de les innovadores característiques presents al controlador sense fil DualSense: l’ús dels gallets adaptatius, la retroalimentació háptica i la detecció tàctil.

Els activadors adaptatius permetran experiències úniques, en agregar una tensió palpable quan es pressionen. Aquesta mecànica és ideal per a la realitat virtual i amplifica l’experiència de joc.

Sobre la resta de funcionalitats, el nou controlador també tindrà retroalimentació háptica optimitzada per al seu factor de forma, fent que cada sensació al món del joc sigui més impactant, texturitzada i matisada.

En aquest sentit, quan els jugadors estiguin travessant un desert rocós o intercanviant cops en un combat cos a cos, sentiran una gran diferència, magnificant l’extraordinària experiència visual i d’àudio que és tan fonamental per a la realitat virtual.

Quant a la detecció tàctil, el comandament pot localitzar els dits sense necessitat de pressionar en les àrees on es col·loca el polze, l’índex o el cor.

Detall del nou controlador per a la PlayStation VR.

PlayStation VR presenta un nou controlador amb més sentit de presènciaEFE/Foto cedida

tracking