SEGRE

La tecnologia darrere de les aplicacions de Reskyt

Èric Corbella és director de programació de Reskyt, empresa del Pla d’Urgell especialitzada en aplicacions mòbils. Parlem de tecnologia i futur.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Èric, quin és l’avantatge que tenen les aplicacions mòbils respecte a una web convencional? El més important és que una aplicació mòbil fidelitza molt el client, ja que les persones sempre tenen un accés directe al seu dispositiu mòbil, que és l’aparell que sempre portem a sobre. Un cop l’empresa aconsegueix que el client es descarregui la seva aplicació, sigui d’eCommerce o informativa, ja té accés i la possibilitat d’enviar-li avisos, notificacions emergents (push), o mirar d’incentivar que faci una acció o una compra.

Pot costar veure la diferència entre una web i una aplicació. Això és així perquè avui tots els eCommerce són responsius, és a dir, que s’adapten a totes les mides i pantalles. Llavors una aplicació només cal que ajudi a adaptar una web eCommerce a les dimensions d’una aplicació.

Com sincronitzeu el contingut que té una empresa amb el seu eCommerce web amb les vostres aplicacions mòbils? El gran avantatge de la nostra plataforma és que no cal sincronitzar res, ja que el que fem nosaltres és crear, amb l’aplicació mòbil, una finestra de l’eCommerce original però en format aplicació mòbil. Nosaltres li donem aspecte d’aplicació, millorant l’usabilitat i afegint capes de programació per tal de millorar l’experiència dels usuaris.

I els estocs? Tampoc cal fer res! S’actualitzen automàticament perquè el que fem és mostrar la versió original del web eCommerce.

“A Reskyt hem creat una plataforma àgil i funcional que és una finestra dels webs eCommerce”

Treballeu amb Android i iOS. Quina és la millor plataforma? D’entrada he de dir que hem de ser a tot arreu, ja que Android té aproximadament el 55% de quota i iOS està sobre el 45%. Els dos sistemes operatius mòbils són molt bons i actualment són els més populars.

Imagina que una empresa que ens llegeixi vulgui tenir el seu propi eCommerce i la seva pròpia aplicació mòbil. Què hauria de fer? Contactar amb nosaltres, ja que que analitzarem les seves demandes i objectius i li recomanarem un dels nostres partners per a crear el seu propi eCommerce web, eines que són molt àgils i econòmiques per obrir un negoci de venda online. Un cop es tingui l’eCommerce obert nosaltres treballem l’aplicació mòbil.

Quins són aquests partners? En tenim diversos, però treballem amb Prestashop, Magento o Shopofy, per anomenar els principals.

A nivell d’empresa, és recomanable tenir una aplicació per a dispositius mòbils? A nivell d’eCommerce, ja siguin grans o petits, tothom n’hauria de tenir, ja que els ràtios de conversió són molt més alts, a més ajuda a fidelitzar els clients i genera una confiança molt elevada, amb una recurrència de compra. També genera prestigi i imatge de marca. I òbviament és un canal de venda més i molt eficaç.

Què és la ràtio de conversió? Les vegades que comprem en un negoci online. Amb una aplicació mòbil els usuaris aconstumen a comprar més, ja que l’empresa que tenen instal·lada al seu mòbil és de confiança, per tant, tornar-hi a comprar és més fàcil i àgil.

En quin moment es troben les aplicacions mòbils? En creixement constant. És un món que es mou molt perquè cada cert temps tant Android com iOS renoven les seves polítiques i actualitzacions. És un sector que no para.

I un cop el client té la seva aplicació? La gestió és molt senzilla. A Reskyt hem creat una plataforma perquè qualsevol persona, sense tenir coneixements d’informàtica, pugui treballar-hi i publicar el que vulgui. De fet, a les empreses més grans qui treballa la nostra plataforma és el departament de màrquting, que treballa els anuncis, les notificacions emergents, avisos, continguts o disseny de l’aplicació.

I si hi ha algun problema? Tenim una assistència constant, 24 hores els 7 dies a la setmana.

La tecnologia darrere de les aplicacions

La tecnologia darrere de les aplicacionsSEGRE

tracking