SEGRE

Sony promet una "experiència de joc ininterrompuda" amb la seua nova consola

Serà la successora de la PS4

Sony promet una

Sony promet una "experiència de joc ininterrompuda" amb la seua nova consolaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia tecnològica Sony va revelar aquest dimarts nous detalls de la seua videoconsola de pròxima generació, que succeirà a la PlayStation 4 i oferirà "una experiència de joc ininterrompuda" basada en el núvol i en un potencial gràfic més gran. En una roda de premsa oferta a Tòquio, el president i conseller delegat de Sony, Kenichiro Yoshida, va presentar la seua estratègia corporativa per a 2019-2020, després d'obtenir un benefici rècord a l’exercici anterior de 916.300 milions de iens (7.363 milions d’euros).

El negoci de videojocs de Sony va ocupar una part central de la presentació, en tractar-se de la branca que més factura del conglomerat i màxima responsable de l’increment dels ingressos totals i del benefici operatiu. El bon rendiment d’aquest sector "és el model a seguir" per a l’empresa en el seu conjunt, va dir el CEO de Sony, qui va afegir que "oferir el millor entreteniment" és el principal objectiu d’aquesta companyia que també té negocis de producció i distribució audiovisual, d’electrònica de consum o de semiconductors.

En aquest sentit, Yoshida va confirmar el desenvolupament d’una nova videoconsola dotada amb un "dramàtic increment en el seu potencial gràfic" i d’una "significativa capacitat més important de processament", característiques que oferirà experiència de joc "sense interrupcions" i "d’immersió total". Es tracta de la primera vegada que Sony revela detalls de la successora de la PlayStation 4 (PS4) en presentar la seua estratègia corporativa anual, un dispositiu del qual s’han filtrat alguns detalls tècnics tot i que encara es desconeix amb quin nom sortirà al mercat i quan.

La consola de nova generació també aspira a "aprofitar tot el potencial" del núvol i de les xarxes 5G per permetre jugar "des de qualsevol lloc i en qualsevol moment", convertint-se en un dispositiu remot que es podria operar des d’un telèfon intel·ligent o tauleta, segons Yoshida.

En el mateix context, el CEO de Sony va subratllar l’aliança anunciada la setmana passada amb la firma informàtica nord-americana Microsoft per desenvolupar serveis conjunts de videojocs a internet, i que farà servir com a recursos compartits el hardware d’ambdues empreses i els seus sistemes d’intel·ligència artificial o de "streaming". Sony, així mateix, confia a continuar desenvolupant títols i serveis a la xarxa per a la PS4 amb vista a assolir aquest any natural la xifra de 100 milions d’unitats venudes a tot el món d’aquesta videoconsola llançada el 2013, segons Yoshida.

tracking