SEGRE

TECNOLOGIA MULTINACIONALS

Sony compra la desenvolupadora nord-americana de videojocs Insomniac Games

Artífexs de l’exitós "Marvel’s Spider-Man" de PlayStation 4

Sony compra la desenvolupadora nord-americana de videojocs Insomniac Games

Sony compra la desenvolupadora nord-americana de videojocs Insomniac GamesEl gigante japonés de la electrónica Sony reg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La multinacional Sony ha anunciat la compra de la desenvolupadora de videojocs nord-americana Insomniac Games, creadors de sagues icòniques com Spyro i Ratchet and Clank, i artífexs del d’èxit "Marvel’s Spider-Man" (2018) de PlayStation 4.

La companyia japonesa ha assolit un acord per adquirir "en la seua totalitat" la desenvolupadora, que es convertirà en el membre 14 del projecte Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios (SIE WWS) una vegada completa la transacció, va explicar la companyia en un comunicat publicat aquest dimarts.

Sony no va revelar la data definitiva de tancament de la compra, que està subjecta a "aprovacions regulatòries i altres condicions de tancament", ni va fer públic el valor financer de la transacció "a causa de compromisos contractuals", va assenyalar en el text.

Les dos companyies, que fa més de 20 anys que col·laboren, aprofundeixen en la seua relació amb l’operació, que Insomniac espera que li permeti "oferir experiències noves i fresques" per als aficionats.

tracking