SEGRE

Naix 'Top Gamers Academy', el primer 'reality' sobre videojocs

Durant vuit setmanes, 24 jugadors conviuran, entrenaran i competiran en un centre d’alt rendiment

ElRubius serà un dels mentors.

Naix 'Top Gamers Academy', el primer 'reality' sobre videojocsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa 'Top Gamers Academy' és, segons els seus organitzadors, la primera producció que combina el concurs de talents en format de programa de telerealitat, i podrà seguir-se a través d’internet al canal Twitch, i al canal de televisió NEOX. Durant vuit setmanes, 24 jugadors de videojocs conviuran, entrenaran i competiran jugat a videojocs en un centre d’alt rendiment amb l’objectiu de convertir-se en professionals especialitzats.

El projecte està produït per Gestmusic Endemol i Webedia, compta amb el suport de PlayStation com a aliat estratègic, així com Twitch, Atresmedia i DeAplanet, ha comunicat Sony España en una nota.

La formació a l’acadèmia se centrarà en tres línies: entrenament, competició, pautes saludable i màrqueting personal. Per a això els jugadors comptaran amb el suport de professors i professionals especialitzats.

Els jugadors estaran dividits en tres equips, cada un amb un mentor. Els jugadors professionals elegits per a aquesta categoria són Elrubius, Willyrex i TheGrefg.

El càsting per a la recerca dels jugadors començarà el proper 4 d’octubre i es prolongarà fins el 8 de novembre al web de Gestmusic Endemol. Aquesta companyia és la responsable d’èxits televisius com "Tu cara me suena", "Ahora caigo" i "Operación Triunfo", entre d’altres.

Twitch és la plataforma canal de retransmissió de videojocs més important del món, propietat d’Amazon, i on es poden veure tornejos professionals i d’aficionats.

tracking