SEGRE
Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Captain Tsubasa: Rise of New Champions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els nostàlgics i amants dels videojocs estan d'enhorabona. Segons publica el mitjà especialitzat Vida Extra, aquest any es publicarà Captain Tsubasa: Rise of New Champions, un joc de futbol inspirat en la popular sèrie d'animació Oliver y Benji - o Campeones-, sèrie de la qual tota una generació millenial se sap de memòria la cançó introductòria. El nom de Tsubasa fa referència al nom original en japonès del protagonista, que a occident es va traduir com a Oliver.

Bandai Namco és qui s'ha encarregat de l'edició del joc, que apareixerà per les plataformes PS4, Nintendo Switch i PC. Encara que no sigui el primer joc inspirat en la sèrie, sí que serà el primer que arribarà al nostre país. Segons els primers anuncis (veure vídeo de sota), el joc serà un arcade a mig camí entre un de rol i un partit de simulador de fútbol. 

Veurem com resol el joc els camps de futbol d'aproximadament 100 quilòmetres de llarg que apareixien a la sèrie original, les paràboles interminables dels xuts dels protagonistes o si Oliver acabarà jugant al Barça. 

tracking