SEGRE

Un canal lleidatà, l'únic que retransmet els campionats mundials de League of Legends en català

Un canal lleidatà, l'únic que retransmet els campionats mundials de League of Legends en català

Un canal lleidatà, l'únic que retransmet els campionats mundials de League of Legends en catalàGamesports Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa d’esports, espectacles gaming i campionats d’aquest àmbit Gamesports Lleida serà la primera en retransmetre en català uns mundials del famós videojoc League of Legends.

L’equip el formen els casters lleidatans Josep Farré (@Xep), Francesc Flores (@Piscotatx), Lluc Ortega (@Mellow), amb la col·laboració d’altres streamers de Catalunya com Marc Martos (@Winter’s Howl) i Marc Álvarez (@Hobb).

L'empresa explica que ja han retransmés més de 50 partides pel canal d’stream de Twitch amb una mitjana de 100 espectadors per partit. Francesc Flores afegeix que “ens hem situat entre els 25 canals amb més seguidors de parla catalana a Twitch (ranking creadorsTV). “Molts seguidors ens feliciten per comentar en català i fer-ho amb el dialecte occidental. A Gamesports Lleida cadascú utiliza els mots de la seva regió sense embuts”, diu Josep Farré.

Els campionats mundials de League of Legends van començar el passat 25 de setembre amb les prèvies i actualment es troben a la fase de semifinals (24 i 25 d’octubre) i la final el 31 d’octubre.

En l’edició de 2019 les audiències mundials d’aquest torneig van arribar en el seu pic d’audiència a 44 milions d’espectadors únics.

Canal Twitch Gamesports Lleida

tracking