SEGRE

PANORAMA

Una adolescent se suïcida després de consultar-ho amb els seus seguidors a Instagram

Un 69 per cent dels seguidors va triar l’opció 'D’ i hores després l’adolescent va saltar des de la teulada d’un edifici

Una adolescent se suïcida després de consultar-ho amb els seus seguidors a Instagram

Una adolescent se suïcida després de consultar-ho amb els seus seguidors a InstagramPexels

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una adolescent de 16 anys s’ha suïcidat a la zona est de Malàisia després de preguntar als seus seguidors d’Instagram si s’havia de treure la vida, en un succés que ha avivat el debat sobre l’ús de les xarxes socials i que ha portat a diversos diputats a reclamar una investigació exhaustiva.

La Policia de la localitat de Sarawaka ha informat que la jove, la identitat de la qual no ha transcendit, va publicar a Instagram la següent pregunta: "Molt important, ajudeu-me a elegir D/L". Segons un amic de la víctima, l’elecció era entre "Death/Life", morir o viure, informa 'The Borneo Post'.

Un 69 per cent dels seguidors va triar l’opció 'D’ i hores després de la publicació, el 13 de maig, l’adolescent va saltar des de la teulada d’un edifici, suposadament per pròpia voluntat.

El diputat i advocat Ramkarpal Singh ha demanat que els qui van votar a favor del suïcidi siguin jutjats per incitar la jove. "Seria viva si la majoria dels seus seguidors l’haguessin dissuadit de treure’s la vida?", s’ha preguntat en un comunicat.

Les lleis malàisies castiguen la incitació al suïcidi d’un menor d’edat fins i tot amb la pena de mort.

El ministre de Joventut, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman, també ha demanat una investigació i ha cridat a obrir un debat sobre els problemes de salut mental i l’augment del suïcidi entre els joves.

 
tracking