SEGRE

TECNOLOGIA

La Targalan arranca aquest divendres amb totes les places exhaurides

La clàssica trobada d'aficionats als videojocs arriba a la seva 7a edició

La Targalan arranca aquest divendres amb totes les places exhaurides

La Targalan arranca aquest divendres amb totes les places exhauridesAGRAT

Creat:

Actualitzat:

El pavelló municipal de Tàrrega acollirà, un any més, la 7a edició de la Targalan a partir de divendres. L'organització havia posat a disposició 150 places per a l'esdeveniment, però aquestes ja s'han exhaurit dos dies abans del seu inici.

Els assistents podran jugar interconnectats i compartir continguts durant 48 hores de forma ininterrompuda. Durant aquests dos dies, s'organitzaran 5 tornejos de diferents videojocs: el Counter Strike, el League of Legends, el PUBG i l’Overwatch i el TeamFight Tactics (que és la novetat d'aquest any).

A banda d'aquests tornejos, els participants també tindran accés gratuït a les piscines municipals de Tàrrega i podran visitar una exposició de consoles vintage a càrrec de Retroscroll, que estarà oberta a tots els públics. 

La Tàrrega Lan Party, organitzada per l'Associació Agrat i amb el suport de les regidories de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Tàrrega, s'ha convertit en una cita habitual per als amants dels videojocs a inicis d'agost.

Per aquesta raó, aquest any comptarà amb dos populars presentadors i comentaristes d'eSports: Mr. Readys i Sylphalion. Aquests narraran alguns dels tornejos del cap de setmana, que es retransmetran a través de la plataforma virtual Twitch.

tracking