SEGRE
Adéu al símbol de la victòria?

Adéu al símbol de la victòria?SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pot una selfie salvar una vida? Si. Això va ser el que li va salvar la vida a la irlandesa Stephanie Farnan, tal com recull Tecnonews. Els fets van passar el passat 23 d’agost, quan el pare i el germà van trobar Stephanie inconscient al seu domicili. Mentre els serveis d’emergència acudien a la casa el seu germà, que revisava el mòbil de la dona, va trobar una selfie realitzada 14 minuts abans. És a dir, un quart d’hora abans Stephanie Farnan es trobava conscient.

Això va ser clau perquè els serveis d’emergència li administressin un medicament que només es pot donar al cap de pocs minuts del col·lapse del pacient, després d’establir que la causa era un vessament cerebral. Així, l’hora en què es va fer la selfie va determinar que era possible administrar-l’hi el medicament. I així ho van fer.

Tal com explica el portal, la informació de l’hora de la fotografia es troba en les metadades dels fitxers audiovisuals, tals com l’hora i la data de registre i més informacions incrustades, com per exemple la ubicació.

tracking