SEGRE

ECONOMIA

Lleida.net firma un nou acord d'interconnexió a l'Orient Mitjà

Arribarà a 148 milions d’usuaris

Imatge de la seu d'Etisalat

Imatge de la seu d'Etisalat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida.net ha anunciat aquest dilluns la firma d’un nou acord bilateral d’interconnexió directa i trànsit d’SMS amb Etisalat, una empresa de telecomunicacions de l’Orient Mitjà que té operacions a 16 països i 148 milions de clients.

Amb la firma d’aquest acord, els clients de Lleida.net i els d’Etisalat tindran la possibilitat de comunicar-se entre ells de manera directa i es beneficiaran dels serveis de connexió i trànsit SMS a altres operadores ofertes per ambdues companyies, ha informat l’operadora espanyola en un comunicat.

Etisalat, el nom oficial del qual és Emirates Telecommunication Group Compant PSJC, cotitza al mercat d’Abu Dhabi amb una capitalització de més de 40.000 milions de dòlars (36.363 milions d’euros al canvi actual), i dóna servei a més de 148 milions d’usuaris a l’Orient Mitjà, Àsia i l’Àfrica a través de 16 companyies operadores.

Lleida.net cotitza de manera dual en el Mercado Alternativo Bursátil de Madrid i a l’Euronext Growth de París, i compta amb tres patents en comunicacions electròniques certificades atorgades pel Consell de Cooperació del Golf, que uneix als Emiratos Árabes Unidos, Bahrain, Aràbia Saudita, Oman, Qatar i Kuwait.

"L’important auge que viuen les comunicacions a la regió justifiquen la nostra aposta per una presència més gran a la zona", ha explicat el fundador i conseller delegat de l’empresa, Sisco Sapena.

L’aposta per la internacionalització a l’Orient Mitjà va portar Lleida.net, el setembre passat, a llançar un nou servei de 'Digital Courier', en un acord de desenvolupament de servei amb la companyia índia The Professional Couriers, que compta amb 125.000 fets servir.

Lleida.net opera amb filials a 19 països de tot el món, i té firmats acords de connectivitat amb més d’1.500 empreses a nivell mundial, la qual cosa permet donar servei als seus clients a més de 150 països.

Al setembre, igualment, va firmar uns altres dos acords d’interconnexió amb la Xina Mobile i la Xina Telecom, que li van donar accés a més d’1.000 milions de clients xinesos.

UN CENTENAR DE PATENTS

L’empresa espanyola, que té ja més de 100 patents per les seues innovacions en matèria de comunicacions electròniques certificades i els seus serveis són reconeguts com a prova legal per més de 70 països, va celebrar divendres passat a la Borsa de Madrid els seus 25 anys amb un toc de campana commemoratiu.

Els valors de Lleida.net s’han revaloritzat un 38% en el que va d’any a Madrid, i la seua capitalització assoleix ja els 22,15 milions d’euros.

L’empresa va registrar durant l’any 2019 un increment en el seu benefici brut d’explotació (Ebitda) del 32%, fins assolir els 2,22 milions d’euros, en els seus millors resultats des que va començar a cotitzar, a mitjans de 2015.

tracking