SEGRE

El 'dropshipping', aquest diumenge a la revista Vint-i-dos, gratis amb SEGRE

El 'dropshipping', aquest diumenge a la revista Vint-i-dos, gratis amb SEGRE

El 'dropshipping', aquest diumenge a la revista Vint-i-dos, gratis amb SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dropshipping és un dels models de negoci a Internet que més recel ha despertat els darrers anys. Ara, però, es troba en un dels moments més àlgids de la seva història, per les seves característiques i perquè al seu voltant s'ha despertat un món de gurús que, a través de la xarxa, hi fan negoci atrapant joves i adolescents. Per posar-hi llum i veure què implica, aquest diumenge en parlarem àmpliament a la revista Vint-i-dos de SEGRE, amb casos reals i la visió d'experts en eCommerce.

A més, pujarem fins al Parc Científic de Lleida i coneixerem un grup d'investigadors de la Universitat de Lleida que analitza i certifica l'autenticitat i el valor de les obres d'art. I parlarem amb Ximo Company, director del centre i eminència en història de l'art. 

A més, sabrem com funciona el nou marketplace de productes naturals i ecològics Pageson, per què els The Buggles no la van encertar, i el matemàtic Ferran Montardit sobre l'exclusió de les matemàtiques obligatòries a Batxillerat. Fardaràs de fons de pantalla al Zoom, tindràs recursos gratis, t'explicarem la darrera innovació en disseny gràfic i sabrem qui són els Pallbearers. I l'Àlex Moga ens parlarà del teletreball. 

No t'ho perdis. Aquest diumenge 24 de maig, GRATIS amb diari SEGRE, Vint-i-dos, la revista de ciència i tecnologia de les terres de Lleida. 

VINT-I-DOS és un projecte transmediàtic que engloba una revista mensual en paper de 24 pàgines, un portal web, un programa de televisió i contingut audiovisual en xarxes socials que explica què passa a casa nostra en matèria de noves tecnologies, innovació i ciència. Hi passen moltes coses, i te les anirem explicant totes.

tracking