SEGRE

ECONOMIA

Els accionistes de Lleida.net aproven el primer dividend de l'empresa per un total de 160.000 euros

Corresponents als aproximadament 16 milions d’accions de la companyia que circulen en el Mercado Alternativo Bursátil (MAB) de Madrid, i a Euronext Growth de París

Sisco Sapena, director executiu de la firma Lleida.Net.

Sisco Sapena, director executiu de la firma Lleida.Net.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida.net ha aprovat aquest dimarts en junta general d’accionistes el repartiment del primer dividend de la seua història, que és d’un cèntim d’euro net per acció, la qual cosa es tradueix en uns 160.000 euros corresponents als aproximadament 16 milions d’accions de la companyia que circulen en el Mercado Alternativo Bursátil (MAB) de Madrid, i a Euronext Growth de París.

En la junta, que s’ha celebrat de forma telemàtica a causa del coronavirus, els accionistes presents, corresponents al 67% del capital de la companyia, han aprovat que el repartiment d’aquest dividend s’efectuï el 25 de juny, ha informat Lleida.net en un comunicat.

El fundador de la companyia, Sisco Sapena, ha destacat: "A més de ser un moment històric per a Lleida.net, poder anunciar el primer repartiment de dividends des que sortim a cotitzar el 2015 és un orgull, i representa un reconeixement a tots aquells accionistes a qui han donat suport a l’equip de l’empresa en tota la nostra història".

Sapena, que va fundar la companyia fa 25 anys, confia a seguir repartint dividends als seus accionistes "any rere any" a partir d’ara.

En la junta també s’han aprovat els comptes anuals de la societat corresponents a l’exercici 2019, així com la gestió de l’equip directiu i es va ratificar el nomenament de Beatriz García Torre com a consellera executiva.

tracking