SEGRE

Aquest diumenge, a Vint-i-dos, revisem el teletreball amb IFR

Aconsegueix la revista, aquest diumenge GRATIS amb SEGRE

Aquest diumenge, a Vint-i-dos, revisem el teletreball amb IFR

Aquest diumenge, a Vint-i-dos, revisem el teletreball amb IFR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquests dies hem escoltat repetidament que el teletreball ha vingut per quedar-se. És així? Ho parlarem amb Carles Buil, CEO de la lleidatana IFR Group, empresa que, entre d'altres coses, és especialista també en teletreball. Buil ens explicarà aspectes vinculats al teletreball que sovint passem per alt, com la confiança amb els treballadors o els aspectes mentals i psicològics d'aquest teletreball.

Aquesta nova edició de Vint-i-dos arriba plena de pandèmies. Fora de la que ens afecta més per la seva proximitat, el coronavirus, també parlarem de dues altres pandèmies mundials, els plàstics i l'escalfament global. Dels plàstics, tindrem l'opinió de Ricard Vizcarra, Director Comercial d'Ecoestudi i expresident del Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya, i veurem com ens pot afectar la nova llei de reducció de plàstics d'un sol ús. D'altra banda, anirem fins a la UdL per conèixer un projecte pioner de construcció que es basa en l'estalvi energètic amb parets mòbils i parlarem amb Álvaro de Gracia, enginyer industrial i investigador del GREiA

L'Àlex Moga ens parlarà de com podem aprofitar aquesta crisi sanitària per gestionar el canvi, coneixerem una empresa catalana que vol revolucionar el món del futbol i veurem un projecte únic de SEGRE a l'estat. També t'ensenyarem una forma econòmica per tenir una SmartTV en pocs passos, coneixerem la proesa del balaguerí Carles Rabadà a la xarxa Unsplash i veurem breument alguns dels jocs de la firma lleidatana Starloop Studios i una nova plataforma lleidatana de talents musicals. 

Aquest diumenge 21 de juny, GRATIS amb diari SEGRE, Vint-i-dos, la revista de ciència i tecnologia de les terres de Lleida. No te la perdis, nosaltres no ho farem! 

VINT-I-DOS és un projecte transmediàtic que engloba una revista mensual en paper de 24 pàgines, un portal web, un programa de televisió i contingut audiovisual en xarxes socials que explica què passa a casa nostra en matèria de noves tecnologies, innovació i ciència. Hi passen moltes coses, i te les anirem explicant totes.

tracking