SEGRE

El 5G és cancerigen? Aquest divendres a Vint-i-dos, a Lleida TV

Lleida TV emet el vuitè capítol aquest divendres a partir de les 14.30 hores. En farà dues reemissions: dissabte a les 14.00 hores i dimarts dia 8 de desembre a les 21.45 hores

El 5G és cancerigen? Aquest divendres a Vint-i-dos, a Lleida TV

El 5G és cancerigen? Aquest divendres a Vint-i-dos, a Lleida TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tecnologia 5G ja ha arribat. L’internet de les coses ja és aquí. Els experts afirmen que encara queda molt per descobrir sobre aquesta xarxa. És més, hi ha pocs estudis científics que demostrin si hi ha possibilitats que les seves ones electromagnètiques puguin ser cancerígenes. És el que intentarà resoldre aquest divendres Vint-i-dos. Lleida TV emet a partir de les 15.30 hores el vuitè capítol d’aquest programa de tecnologia en clau lleidatà.

Al mateix temps que es consolida el 5G, la Diputació de Lleida té previst fer arribar la fibra òptica a totes les localitats de la demarcació al 2024. El diputat Marc Baró parlarà sobre com s’arribarà en aquells municipis que sigui inviable fer passar cablejat per dificultats en els vials. També coneixerem una iniciativa d’una agència creativa de Lleida per mantenir vives les trobades empresarials nadalenques i com un petit negoci s’ha d’adaptar a vendre per internet si no vol morir.

tracking