SEGRE

Vint-i-dos, a Lleida TV, s'avança al 8M

S’estrenarà el divendres a les 18.30 hores i s’emetran redifusions el dissabte a les 21.30 hores i diumenge a les 14.30 hores.

Vint-i-dos, a Lleida TV, s'avança al 8M

Vint-i-dos, a Lleida TV, s'avança al 8M

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El capítol de XXII del mes de febrer centra gran part dels seus 25 minuts a parlar sobre la dona dins del món de la tecnologia. Concretament, coneixem la proporció entre estudiants masculins i femenins a l’Escola Politècnica Superior de la UdL, on es cursen graus d’enginyeria. Només el 18% són noies.

Una altra de les dades significatives que desvela el capítol és la quantitat de publicitat sexista relacionada amb joguets que es pot trobar a la xarxa. Segons un estudi del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, aquesta dada es situa al 68% dels anuncis d’aquest tipus.

El programa també parla amb Laura Ravés, economista i consultora de LinkedIn, aborda el tema de la ciberseguretat i explica el concurs anual de la ONCE, centrat a les escoles i que aquest any ha posat les bases en conscienciar als nens i nenes sobre les males praxis que es poden tenir a internet.

El capítol s’estrenarà el divendres a les 18.30 hores i l’espectador el podrà recuperar a partir de les redifusions que s’emetran el dissabte a les 21.30 hores i diumenge a les 14.30 hores, així com a través de la web de Lleida TV amb el servei a la carta.

tracking