SEGRE

La ciberdelinqüència, aquest diumenge a 'Vint-i-dos'

Aquest diumenge, 28 de març, gratis amb diari SEGRE, la revista de ciència i tecnologia de les terres de Lleida

La ciberdelinqüència, aquest diumenge a 'Vint-i-dos'

La ciberdelinqüència, aquest diumenge a 'Vint-i-dos'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge 28 de març, no et perdis una nova edició de Vint-i-dos, la revista de ciència i tecnologia de les Terres de Lleida.

Aquest número el dediquem als atacs informàtics, amb una entrevista a Miguel Ángel Arroyo, expert en ciberseguretat de l'empresa lleidatana SEMIC i un dels principals hackers ètics de l'Estat. Amb ell analitzarem les darreres informacions que hem conegut sobre atacs informàtics a casa nostra. Repassarem dades i sabrem quins són els principals atacs als que han de fer front les empreses. 

Tindrem un reportatge central sobre els 30 anys de vida de l'Escola Politècnica Superior de Lleida i en parlarem amb la seva directora, la Magda Valls, sobre el present i el futur dels estudis d'enginyeria. Coneixerem perquè 450 famílies s'han unit per realitzar una demanda col·lectiva contra una empresa de trading i quina relació hi té la investigació d'un youtuber

També anirem fins a l'empresa Canon a Lleida, que ens explicarà com funciona un dels serveis de manteniment més efectius de l'entorn tecnològic de casa nostra, i veurem com una empresa d'Alcarràs, Becquel, triomfa fent instal·lacions solars per a l'autoconsum. 

Tindrem articles del Miquel Aran, gerent del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, i l'Àlex Moga ens parlarà de blockchain

I, com sempre, un grapat de coses més. Coneixerem quines són les cares noves del PCITAL, la solució per a la distribució d'IFR Group, l'aplicació d'Enginyers Lleida per estudiar l'aire dels comerços i com Invelon i Ilerna s'uneixen per millorar encara més la seva formació.

Però a fora de Lleida, encara que no ho sembli, també hi passen coses. Per això t'explicarem perquè és important un meteorit del Sàhara, com podem saber quan és el millor moment per comprar un portàtil, quina és la nova generació dels mòbils irrompibles de Nokia, el sou d'Ibai Llanos a Twitch, la caiguda d'un joc molt popular. I Emlan, Zoo, Carla Font, Vernal, Netflix, el cas Nevenka, Carles Porta i el retorn de Doom 2. 

Aquest diumenge 28 de març, gratis amb diari SEGRE, Vint-i-dos, la revista de ciència, tecnologia i innovació que no et pots perdre per res del món.  

tracking