SEGRE

Presentació del projecte 'Catalunya Rural Hub' per fomentar la deslocalització del talent digital cap a zones rurals de Catalunya

El conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, presidirà la presentació, que tindrà lloc el dilluns 19 d’abril a les 10.30h a La Vall d’en Bas i es podrà seguir en streaming al web del programa Barcelona Digital Talent.

El conseller Puigneró, a la presentació del 5G a Lleida

El conseller Puigneró, a la presentació del 5G a Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, juntament amb l’alcalde de La Vall d’en Vas, Lluís Amat, i el director del programa de Talent Digital de Mobile World Capital Barcelona i portaveu de Barcelona Digital Talent, Jordi Arrufí,  presentaran en roda de premsa dilluns vinent, 19 d’abril, el projecte pilot ‘Catalunya Rural Hub’ per promoure la deslocalització parcial o indefinida de professionals digitals cap a entorns rurals i poc poblats de Catalunya.

Impulsat pel Departament de Polítiques Digitals i la Mobile World Capital Barcelona en el marc del programa Barcelona Digital Talent, el projecte ‘Catalunya Rural Hub’ és una iniciativa pionera a l’Estat que busca fomentar el treball en remot en entorns rurals i l'activació econòmica dels pobles. El projecte s’adreça a professionals disposats a traslladar el seu lloc habitual de treball durant una setmana a la Garrotxa per compartir coworking i experiències amb altres treballadors i corporacions.

La presentació del projecte es durà a terme a les 10.30 hores Can Trona – Centre de Cultura i Natura de La Vall d’en Bas, i es podrà seguir en directe pel canal streaming de Barcelona Digital Talent.

tracking