SEGRE

El Parc Científic de Lleida participa en vuit projectes Next Generation

El Parc participa en vuit projectes Next GenerationUna solució d'IFR per a mútuesPresentat el Catalunya Rural HubTorrelameu redueix la formació amb porcs vius

El Parc participa en vuit projectes Next GenerationUna solució d'IFR per a mútuesPresentat el Catalunya Rural HubTorrelameu redueix la formació amb porcs viusSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida participa en vuit dels projectes que l’ajuntament de Lleida ha presentat per captar recursos dels fons Next Generation de la Unió Europea destinats a la recuperació econòmica. D’aquests vuit, en lidera dos.

Es tracta del Digital Innovation Hub del sector agroalimentari, pressupostat en 1,8 milions d’euros, i que busca la implantació tecnològica en l’àmbit de la producció agrària per aconseguir-ne el desplegament en el món rural. El segon projecte és l’optimització energètica i de sostenibilitat del complex de Gardeny, que suposaria una inversió d’1,6 milions dels fons Next Generation.

Els altres sis projectesen els quals participa són de digitalització de llocs de treball, IA aplicada als serveis d’informació, atenció al ciutadà, big data per convertir Lleida en una ciutat resilient, un pla de digitalització comercial i la bioeconomia circular de les dejeccions ramaderes i subproductes agroalimentaris. 

tracking