SEGRE

La lleidatana Semic redueix la petjada de CO2 en un 21,33% en quatre anys

La lleidatana Semic redueix la petjada de CO2 en un 21,33% en quatre anys

La lleidatana Semic redueix la petjada de CO2 en un 21,33% en quatre anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa lleidatana Semic ha reduït la seva petjada de carboni en més d'un 20% entre el 2017 i el 2020. Així es desprén de l'actualització del Registre de la Petjada de Carboni que realitza l'empresa des del 2017 per "contribuir a cura del medi ambient, per promoure una activitat empresarial sostenible i una lluita activa contra el canvi climàtic".

Semic va iniciar aquest compromís l'any 2013 amb l'obtenció del certificat ISO 14001 de Gestió ambiental i amb el compromís pel consum d'energia 100% elèctrica i verd.

Què és el registre de la "Huella de Carbono"?

El Registre de la Petjada de Carboni és un registre oficial voluntari del Ministeri de Transició Ecològica del Govern d'Espanya, i té la vocació de fomentar el càlcul i reduir la petjada de carboni per part de les organitzacions espanyoles, i de promoure els projectes que millorin la capacitat de compensar l'emissió de gasos. 

Semic canvia de categoria

Amb aquesta actualització del certificat i del segell, Semic passa de la categoria “Calculo” a la categoria “Reduzco”, premi a les accions dutes a terme per l'empresa en els darrers quatre anys.

Accions clau

Algunes d'aquestes accions clau han estat les polítiques d'estalvi i de consum responsable d'energia i climatització i la renovació de la flota de vehicles per models més moderns que consumeixen menys combustible fòssil. A més de la contínua aposta per la contractació d'energia elèctrica verda 100%.

tracking