SEGRE

Atreure talent a Lleida, una utopia? Aquest diumenge a 'Vint-i-dos'

El suplement de ciència i tecnologia de les terres de Lleida, aquest diumenge 20 de juny, gratis amb Segre

Atreure talent a Lleida, una utopia? Aquest diumenge a 'Vint-i-dos'

Atreure talent a Lleida, una utopia? Aquest diumenge a 'Vint-i-dos'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa dies un article de l'Òscar Ortega ens alertava de la dificultat de captar i contractar talent qualificat que tenen les empreses de Lleida. I a Vint-i-dos ho hem volgut investigar. És una utopia captar talent, a Lleida? Posarem llum al tema amb Nadir Gilart, responsable de Recursos Humans de SEMIC i amb l'economista i coach Laura Ravés, experta en talent. A més, en veurem un cas concret amb la Bianca Padurean.

Veurem si els resultats de les cerques de Google són fiables (spoiler: no), i sabrem com va acabar el cas del pensionista de Lleida que va perdre tots els estalvis de la seva vida per una estafa de phishing. 

Anirem cap a la Universitat de Lleida per descobrir un centre de referència mundial en agrotecnologia, per saber en quines recerques treballen, i en parlarem amb Ignacio Romagosa, el director del centre. Per cert ens explicarà, tornant al principi, com va arribar i per què es va quedar a Lleida. 

El nostre home digital, l'Àlex Moga, ens explicarà com funcionen les finances descentralitzades DeFi, i veurem un mapa molt interessant de la censura a les xarxes socials. 

A l'apartat de breus: Contenidors amb obertura digital al Pla d'Urgell, el percentatge de titulars de la Universitat amb feina, el paper de Miquel Pueyo al Parc Científic i Tecnològic de Lleida, una nova eina per cobrar el sou quan es necessiti, un assaig clínic de l'IRB Lleida, i les noves varietats d'olivera al Pallars de l'IRTA. 

Aprendrem a netejar correctament el telèfon mòbil i parlarem de moltes més coses, des de la censura a WhatsApp, al nou Windows 11, passant per l'organisme que ha tornat a la vida després de 24.000 anys, l'atac de Huawei a Android, el poder dels influencers i moltes més coses de videojocs, música i sèries. 

Ens queden moltes més coses que, com sempre, podreu descobrir aquest diumenge 20 de juny a la revista Vint-i-dos, gratis amb diari SEGRE.

A Vint-i-dos tanquem temporada, com els esportistes i els estudiants. Volem agrair el suport incondicional als patrocinadors d’aquest projecte que ens permet explicar què fem a Lleida en ciència, tecnologia i innovació. Ens veiem  al setembre!

tracking