SEGRE

Cap a on va la moda? Aquest diumenge, a 'Vint-i-dos'

El suplement de ciència i tecnologia de les terres de Lleida, aquest diumenge 24 d'octubre, gratis amb Segre

Cap a on va la moda? Aquest diumenge, a 'Vint-i-dos'

Cap a on va la moda? Aquest diumenge, a 'Vint-i-dos'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El món de la moda és un dels que més ha canviat amb l'aparició de les tecnologies disruptives de la darrera dècada. Però encara té molt camí per endavant. Veurem la tant anunciada Realitat Augmentada als vestidors de les botigues? I com seran, les botigues que avui copen els carrers comercials de totes les ciutats del planeta? Què hauran de fer les botigues tradicionals per adaptar-se? I com pot millorar la tecnologia aquest món avui insostenible? Ho parlarem extensament amb la Marta Duran i la Cristina Solé, de l'empresa lleidatana Invelon, amb la influencer lleidatana Maria Capell, i amb Alvaro Perera, director d'ACTIUM Digital, que ens explicarà com les empreses poden aprofitar la tecnologia al seu favor.

A més, anirem fins a la Universitat de Lleida per veure com les matemàtiques tenen un paper clau en l'agricultura intel·ligent, i en parlarem amb Lluís Plà, enginyer agrònom i matemàtic, que ens ho explicarà amb exemples i projectes que ha desenvolupat. 

A més, coneixerem la primera estació de Gas natural de les terres de Lleida, que ajudarà a la reducció de contaminants del transport. 

Pujarem al Parc Científic i Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) per saber què van fer a la Fira de Sant Miquel, i coneixerem un videojoc basat en l'Horta de Lleida. Sabrem què ha descobert el Centre d'Art d'Època Moderna de la Universitat de Lleida, coneixerem una nova empresa dedicada a la intel·ligència artificial, i sabrem la relació entre l'empresa lleidatana IFR Group i el congrés Càrnic que es va celebrar a Lleida. 

El nostre home de la tecnologia, Àlex Moga, ens explicarà les raons per deixar d'invertir en transformació digital i començar a fer-ho en les noves oportunitats digitals. I a l'espai de trucs, aprendrem a fer un Bizum, una paraula que haureu escoltat desenes de vegades però encara és una barrera per a molta gent. 

I molt més. Sabrem quan valen les nostres dades, com podem dissenyar una web, els canvis en els nous MacBook Pro d'Apple, parlarem de volcans, i d'Ibai i Auronplay i els mundials de globus. 

I, com sempre, moltes més coses que podreu descobrir aquest diumenge 24 d'octubre a la revista Vint-i-dos, gratis amb diari SEGRE.

tracking