SEGRE

El Parc Científic de Lleida, al descobert a Vint-i-dos

Vint-i-dos s’endinsarà pels edificis del Parc Científic de Lleida, fent un recorregut per les seves principals empreses || El nou capítol s’estrenarà aquest divendres a partir de les 20 h i se’n farà redifusions el dissabte 25 a les 15 h i dilluns 27 a les 17.30 h

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc Científic serà un dels protagonistes de la nova entrega de Vint-i-dos a Lleida Televisió. El seu gerent, Miquel Aran, ens explicarà les principals funcions de cada edifici i quines són les empreses que hi habiten en cada un d’ells. L’Ajuntament de Lleida va haver de pagar 16,3 milions d’euros al Ministeri de Defensa per adquirir el Parc.

També parlarem amb Toni Jubés, director de l’Àrea de Negoci de Semic, amb qui ens endinsarem en el món audiovisual i com les empreses han hagut d’evolucionar per estar al dia digitalment. Per últim, coneixerem el nou Digital Innovation Hub Agroalimentari i Forestal que s’ha d’instal·lar al Parc Científic i els projectes Robotenglish de General d’Estudis i Space Lab d’Smart School. El capítol s’estrenarà aquest divendres a partir de les 20 hores i se’n faran redifusions el dia de Nadal a les 15 hores i el dilluns 27 de desembre a les 17.30 hores.

El Parc Científic de Lleida, al descobert a Vint-i-dos

El Parc Científic de Lleida, al descobert a Vint-i-dos

tracking