SEGRE

El poder d'atracció de TikTok, a la propera revista 'Vint-i-dos'

L’auge de TikTok

L’auge de TikTokSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quin és el poder d'atracció de TikTok? I el seu èxit? Com s'ho fa per tenir a tants joves enganxats a la pantalla? Quina ha sigut la seva evolució al món i perquè la pandèmia hi té un paper molt destacat? Ho resoldrem al tema central de la propera edició de Vint-i-dos, de diari SEGRE, la revista de ciència i tecnologia de les Terres de Lleida.

Si parlem de Lleida hem de fer-ho d'IFR, que ens parlarà del seu univers de solucions digitals per a les empreses. I també de Semic, que ens presenta l'eCityclic, la plataforma de gestió per a l'administració pública que està triomfant arreu de l'Estat. I qui triomfa és també Reskyt, en aquest cas amb les aplicacions mòbils vinculades al comerç electrònic. En parlarem àmpliament amb el seu Director de Negoci, Rafa Martínez, i veurem com aquesta empresa, situada al Pla d'Urgell, té clients internacionals. 

Pujarem al Parc Científic de Lleida i entrarem a la seu d'Eurecat a la ciutat de Lleida, la institució que vetlla per tal d'aportar la innovació a les empreses durant tot el seu procés de maduració. I, ja que hi som, farem un balanç de l'any a l'Arboretum, el Jardí Botànic de Lleida. Spoiler: Any de rècords. 

Farem un tomb per l'aeroport de Lleida Alguaire per veure com treballa amb el sector dels nanosatèl·lits i amb la Universitat de Lleida repassarem els 50 anys de la Facultat de Lletres, tota una institució que s'ha sapigut reciclar amb nous graus i estudis. En parlarem també amb la seva degana, la M. Carme Figuerola

Tindrem la veu aotoritzada de l'Eduard Martin, CIO del Mobile World Capital i Director del Programa 5G, sobre la implementació d'aquesta tecniologia a les terres de Ponent. I l'Àlex Moga ens seguirà parlant de les virtuts del Metavers.

I més coses. Veurem una imatge espectacular del telescopi James Webb, sabrem com podem esbrinar el valor de referència del nostre habitatge (o de qualsevol altre, pels més curiosos). I Catvers, el sol artificial, la potència de l'erupció a Tonga, l'auge dels jocs de paraules en català, NFT's, la sorpresa que amaga Everlong de Foo Fighters, el nou disc del Miki Florensa, la multa a La Polla, la producció més vista de Netflix i el retorn de la mascareta més famosa dels anys 90. I més jocs, i més sèries, i més música. 

Tot això, i encara una mica més, aquest diumenge 23 de gener, GRATIS amb SEGRE

El poder d'atracció de TikTok, a la propera revista 'Vint-i-dos'

El poder d'atracció de TikTok, a la propera revista 'Vint-i-dos'

tracking