SEGRE

Descobrint vocacions, aquest diumenge a 'Vint-i-dos'

Diumenge 22 de maig , GRATIS amb diari SEGRE

Descobrint vocacions, aquest diumenge a 'Vint-i-dos'

Descobrint vocacions, aquest diumenge a 'Vint-i-dos'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres capitals lleidatanes van ser seus de la Mobile Week, la trobada de tecnologia i ciutadania que enguany anava dedicada, entre d'altres motius, a apropar la tecnologia a totes les edats, també a les infantils i escolars i familiars, per mirar de captar noves vocacions entre nens i nenes. Aquest serà el reportatge central de Vint-i-dos, la revista de ciència, tecnologia i innovació a les comarques de Lleida. Així, farem una revisió de les activitats més importants i destacades. I en tindrem la valoració de l'Eduard Martín, CIO del Mobile World Capital, organitzadora de la Mobile Week.

Més coses. Entrevistarem al Victor Bernués, responsable de negoci ERP de l'empresa lleidatana Esofitec, que ens explicarà la importància de tenir aquest tipus de programes de gestió i automatització a la nostra empresa per rendibilitzar al màxim els recursos. 

Anirem al número 1 del Carrer Major de Lleida, un lloc emblemàtic de la ciutat, per conèixer com és per dins la primera botiga Xiaomi a Lleida. Sabrem com va anar l'estrena i quina mena de productes hi podem trobar. Spoiler: Us sorprendrà.

Més coses. Pujarem fins a Os de Balaguer per saber com s'ho ha fet l'ajuntament per millorar la comunicació amb els seus ciutadans. Ara és directa, bidireccional i molt més fàcil i ràpida. Com? Doncs gràcies a l'empresa Reskyt, del Pla d'Urgell, i especialista en aplicacions mòbils. Us ho explicarem.

Parlarem també de la Formació Dual de la Universitat de Lleida, pionera en realitzar aquests tipus de titulacions. En veurem les característiques, exemples i parlarem amb tres testimonis que explicaran la seva experiència. A més en parlarem amb el Ferran Badia, vicerector de Política Institucional de la UdL

Eurecat Lleida, al seu torn, ens explicarà què és l'assaig industrial i quins beneficis aporta a l'empresa i a la innovació. Ens ho explicarà Jaume Llaó, cap del Laboratori Industrial d'Eurecat a Lleida. 

El nostre tecnòleg de capçalera Àlex Moga ens parlarà de la tecnologia al metavers, i als Trucs veurem com ens podem protegir de Pegasus. I parlarem també de la reduflació, concepte de moda en temps de crisi. I molt més: Adeu al FIFA? Què diu la crítica d'Alcarràs? Quins són els festivals de música de les terres de Lleida? Què és una bola de foc estel·lar? I el nou forat negre descobert? I què és un fotocrom i què hi fan els de Barcelona a Congrés dels Estats Units? I encara més coses. No ens les acabarem! 

Tot això, i molt més, aquest diumenge 22 de maig, a Vint-i-dos, la revista transmèdia de ciència, tecnologia i innovació basada a les terres de Lleida.

tracking