SEGRE

Un problema de cables i de contaminació visual a Lleida, aquest diumenge a 'Vint-i-dos'

Un problema de cables i de contaminació visual a Lleida, aquest diumenge a 'Vint-i-dos'

Un problema de cables i de contaminació visual a Lleida, aquest diumenge a 'Vint-i-dos'REDACCIÓ XXII

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El darrer Vint-i-dos de la temporada, la revista de ciència i tecnologia de les terres de Lleida, abordarà una de les cares menys amables de la tecnologia i el progrés, com és la contaminació visual que creen la multitud de cables que pengen per les façanes dels edificis de casa nostra, protegits o no, ja siguin modernistes o habitatges comuns. Pengen per tot arreu, i repassarem per què passa i ho valorarem amb professionals del sector. Serà el tema central d'aquesta publicació, que surt aquest diumenge 19 de juny, GRATIS amb diari SEGRE, i que inclou una galeria fotogràfica d'alguns dels nyaps de cables que trobem per la ciutat de Lleida.

A tall d'exemple, una fotografia. N'hi haurà més. 

Més coses que trobareu en aquest últim número de la temporada. Anirem a la Universitat de Lleida perquè fa poc vam descobrir una dada que vam trobar molt interessant, i és que és la 5a universitat de tot l'Estat espanyol que... Ho descobrireu aquest diumenge. 

I seguirem parlant dels programes de gestió d'empreses, els ERP. Fa temps que en parlem amb les empreses lleidatanes IFR Group i Esofitec. Ara anirem un pas més enllà i parlarem amb l'empresa Escala Solar, que utilitza l'ERP d'Esofitec, per escoltar la seva experiència i si els ha servit per millorar fluxes de treball i rendiment. Amb Salvador Arnó, d'IFR veurem quin és el futur d'aquests programes. 

Sense moure'ns de Lleida, valorarem la proposta de la Zona de Baixes Emissions de la ciutat, i el professor de logística i transport de la UOC, Eduard Alvarez Palau, ens farà la reflexió professional i experta d'aquesta proposta. 

I anirem a la seu d'Eurecat Lleida per veure com estan portant la innovació i la robòtica més avançada al sector agrícola. Sabrem amb què treballen actualment i com ho proven al territori de Lleida. 

Als trucs veurem com podem fer captures de pantalla a tots els nostrs dispositius, l'Àlex Moga ens parlarà de la democratització que comporta la descentralització d'Internet i, com sempre, tindrem un munt més de temes que podreu llegir, aquest diumenge 19 de juny, a Vint-i-dos, GRATIS amb diari SEGRE

tracking