SEGRE

El CEEILleida, al TOP-10 del rànquing de millors vivers d'empresa d'Espanya

Segons l’informe 2022-2023 de la Fundació de les Caixes d’Estalvi (FUNCAS), el CEEILleida és el 9è viver més ben valorat de l’Estat espanyol, dels 87 que formen part de l’estudi, i el segon millor de Catalunya

El CEEILleida, al TOP-10 del rànquing de millors vivers d'empresa d'Espanya

El CEEILleida, al TOP-10 del rànquing de millors vivers d'empresa d'Espanya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El viver del Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Lleida (CEEILleida), forma part del grup TOP-10 del rànquing de millors vivers d’Empresa d’Espanya. Segons l’informe 2022-2023 de la Fundació de les Caixes d’Estalvi (FUNCAS), el CEEILleida és el 9è viver més ben valorat de l’Estat espanyol, dels 87 que formen part de l’estudi, i el segon millor de Catalunya. Per elaborar aquest estudi, FUNCAS ha tingut en compte la difusió de l’esperit emprenedor, els serveis de preincubació, i el nivell de graduació (5è lloc), que vetlla pel compliment en el viver de tot el cicle de desenvolupament empresarial i continuació de la seva activitat fora del viver.

En l’informe FUNCAS 2020-2021, el CEEILleida estava situat en el 12è lloc, i en el del període 2019-2020 en el 27è. Són dades que s’han donat a conèixer aquest dilluns en les reunions del Consell Directiu i de la Junta de Patrons de la Fundació CEEILleida, que han estat presidides pel diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert.

El viver d’empreses, ubicat en el Complex de la Caparrella, té ocupats, a data d’avui, el 84% dels seus mòduls, i entre les 39 empreses instal·lades generen 207 llocs de treball, 45 més que fa un any. Així mateix, l’índex de supervivència de les empreses nascudes en el CEEILleida és del 91% al cap de tres anys del seu naixement. La mitjana catalana de supervivència en el mateix període és del 54 per cent.

tracking