SEGRE

Els oceans de la Terra, una frontera encara no explorada i plena de vida

L’astronauta Samantha cristoforetti va publicar el 8 de juny, dia dels oceans, una fotografia realitzada des de la cúpula de l’estació espacial internacional

Els oceans de la Terra, una frontera encara no explorada i plena de vida

Els oceans de la Terra, una frontera encara no explorada i plena de vidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat 8 de juny es va celebrar el Dia Mundial dels Oceans. Per celebrar-ho, l’Agència Espacial Europea (ESA) va publicar aquesta fotografia des de la cúpula de l’Estació Espacial Internacional amb el text “Els oceans del nostre planeta: una bellesa immensa i una frontera encara no explorada, plena de vida, on hi ha la gran part de la biodiversitat de la Terra. Terrícoles, fem tot el possible per protegir i restaurar els ecosistemes dels nostres oceans!”.

La fotografia la va realitzar l’astronauta italiana Samantha Cristoforetti, que des del 28 d’abril es troba en la seva segona missió, anomenada Minerva, a l’Estació Internacional. Cristoforetti és responsable de l’USOS i responsable de totes les activitats dins del segment orbital dels Estats Units durant la seva missió. El grup de la Samantha, compost per tres membres més de la NASA, Kjell Lindgren, Robert Hines i Jessica Watkins, anomenat Crew-4, publica constantment el seu dia a dia a través d’un espai propi al web de l’Agència Espacial Europea.

tracking