SEGRE

INTERNET

Baixa el consum diari d'internet? Els espanyols en van consumir al gener menys que just un any enrere

La mitjana diari de consum d’internet per persona a Espanya va ser de 121 minuts (alguna cosa més de dos hores) el mes de gener passat, el que suposa 12,1 minuts menys que durant el mes de gener de l’any passat, segons el 'Informe Audiencia Internet' de ge

Imatge d'arxiu d'una persona navegant per internet

Imatge d'arxiu d'una persona navegant per internetUNSPLASH

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mitjana diari de consum d’internet per persona a Espanya va ser de 121 minuts (una mica més de dos hores) el mes de gener passat, el que suposa 12,1 minuts menys que durant el mes de gener de l’any passat, segons l''Informe Audiencia Internet' de gener 2023 publicat aquest dilluns per Barlovento Comunicación, amb dades de Comscore.

El passat mes de gener, segons les dades de l’estudi, el nombre de visitants únics a internet a Espanya va ser de 37,2 milions, el que suposa 615.000 visitants més que el mateix mes de l’any passat, un 2 per cent més. D’ells, 18,2 milions van ser homes i 18,9 van ser dones.

Els dominis amb més nombre de visitants únics el mes passat van ser Youtube, amb 35,2 milions; Google, amb 34,9 milions; i Facebook, amb 30,4 milions.

Per edats, l’informe destaca que el grup de 25 a 34 anys són els que més temps dediquen a navegar per internet, amb 166 minuts de mitja diària.

tracking