SEGRE

La 'influencer' més prolífica de les terres de Lleida

Qui hagi provat de ser Youtuber o convertir-se en ‘influencer’ del seu sector deu saber que no és una tasca ni fàcil ni ràpida. Una lleidatana ho és en cuina

La 'influencer' més prolífica de les terres de Lleida, Annarecetasfaciles

La 'influencer' més prolífica de les terres de Lleida, AnnarecetasfacilesJAUME BARRULL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Anna Terés és de Castelló de Farfanya i viu a Logronyo. Potser amb aquest nom no deuen reconèixer una de les estrelles de la xarxa més rellevants de les terres de Lleida: Annarecetasfaciles.com

Tot va començar quan es va quedar a l’atur i va obrir un blog de cuina per compartir aquelles receptes que els amics sempre li demanaven i que mai tenia temps per explicar. Tal va ser l’explosió que va tenir, després d’un any de crear-se la pàgina a Youtube, que es va haver de fer autònoma per començar a gestionar els ingressos que li provenien de la publicitat. En aquests moments està a punt d’arribar a la xifra dels 250 milions de visites de vídeos a Youtube i la segueixen més de 2,2 milions d’usuaris fidels. La viralització dels seus vídeos, assegura Terés, és un fenomen imprevisible que s’ha d’aprofitar quan passa i gestionar de la millor manera.

Al seu canal de Youtube, la plataforma més prolífica, ja hi ha publicat més de cent vídeos, dels quals destaca la recepta d’un pa de pessic que ja han vist 22 milions de persones. Molts usuaris també busquen trucs i receptes extremament senzilles, com una crema de verdures, per saber exactament els ingredients exactes o els temps de cocció.

El seu èxit a la xarxa se’l guanya dia a dia treballant per tal de dotar de més continguts els seus canals, revisant la monetització, obrint noves vies de difusió i gestionant les que ja té. Una feina diària que la mateixa Terés assegura que pot arribar a ser estressant, i que a vega des cal parar. Si l’any passat es va marcar com a objectiu publicar dues receptes a la setmana, aquest 2020 ha decidit agafar-s’ho amb més calma. Vol penjar menys continguts però amb més consciència i amb més valor per a l’usuari final.

I no, no es pensin que la cuina de casa de l’Anna és un plató, amb focus i micròfons penjats pels racons. De fet, ho va ser uns mesos, però amb la professionalització de la seva activitat va decidir llogar un pis. El seu estudi. La seva feina. Per si no n’hi hagués prou, fa un any va publicar el seu primer llibre, Cocina para triunfar.

DADES

  • 22 milions. El vídeo més vist del canal de l’anna és una recepta d’un pa de pessic. només aquest vídeo ja té més de 14.000 comentaris.
  • 2,22 milions. És el nombre de seguidors que té el canal de Youtube de l’anna.
  • Llistes de reproducció. Al seu canal hi ha desenes de llistes de vídeos dividits per categories, des de tapes a guarnicions i pans i receptes amb patates.
  • Instagram. L'Anna té milers de seguidors a les xarxes. només a instagram en suma més de 215.000
tracking