SEGRE

Snapplic: avisos urgents als teus contactes a l'instant

Snapplic: avisos urgents als teus contactes a l'instant

Snapplic: avisos urgents als teus contactes a l'instantMAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Augmentar encara més la rapidesa de les comunicacions. Aquesta és la idea que va tenir Leandre Palau, gerent de Globalia, quan va idear la nova plataforma Snapplic. Snapplic permet que, en una situació d’alerta, l’eina pugui enviar un avís en menys d’un segon a una llista concreta de contactes que hagi escollit el mateix usuari. A través d’un botó físic, i segons com es prem –més o menys ràpid o amb més o menys intensitat–, l’avís o l’alerta enviada serà diferent, que aniran des d’enviar un missatge a enviar la geolocalització exacta de l’usuari.

El botó d'Snapplic envia diferents alertes als contactes que vulgui l'usuari segons la intensitat amb què es premi

Snapplic té diverses aplicacions reals, que van vinculades a la seguretat i a evitar casos d’assetjaments de tot tipus, a comunicacions internes per a empreses, que sovint necessiten crear formats d’avisos immediats i urgents entre els seus treballadors. L’univers Snapplic va molt més enllà i pot tenir utilitat per a tots els col·lectius, grups i persones individuals. Encara que els usuaris portin el botó, sempre tindran el control de la seva privacitat fins que decideixin enviar un avís o alerta. L’aplicació ja es troba disponible a les botigues d’aplicacions i és gratuïta, mentre que el botó sortirà a la venda en breu a un preu d’uns cinquanta euros.

DADES

  • Especialistes en apps. Globalia va néixer fa deu anys, i es va especialitzar en entorns web. Des de fa cinc anys ha virat el seu model cap al desenvolupament d’aplicacions per a empreses.
  • Aplicacions principals. De totes les creades per Globalia, una desena, en destaquen quatre: Tuhorario, utilitzada per 15.000 treballadors, Ogeo Manager, Ogeo Community i la recent Snapplic.
  • Cost de producció. L’aplicació Snapplic l’ha creat Globalia amb els recursos de la mateixa empresa. Actualment l’empresa té cinc treballadors i està situada al centre de Lleida.
tracking