SEGRE

Presenten Pageson, l'Amazon de la pagesia

Un nou marketplace de venda de productes de proximitat, artesans i ecològics creat a les comarques de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa lleidatana SlowCode ha estrenat el portal Pageson, un nou marketplace de venda de productes de proximitat, artesans, ecològics que busca promoure la venda directa entre productors i consumidors.

La plataforma Pageson posa a l’abast de tothom espais propis en què els mateixos usuaris podran publicar els seus productes, definir els preus, el mètode de pagament, així com la gestió de les comandes i l'enviament. Pageson neix com un espai de connexions, en què el consumidor hi trobarà, en un espai totalment centralitzat, totes les opcions per obtenir els productes que desitja realitzant cerques com la distància, el preu o el format d'enviament. D'aquesta manera el consumidor podrà crear nous cercles amb productors de confiança.

Pageson és completament gratuït tan per consumidors com per a venedors i utilitza la modalitat freemium, en què els venedors podran aconseguir millores en diversos trams de pagament, com poder tenir més productes actius a la plataforma, per quantitats des de 9,90 euros mensuals. Per donar visibilitat a cada un dels productors, la plataforma Pageson difondrà regularment a través de les seves xarxes socials tots els perfils de productors que tinguin perfils oberts a la xarxa. 

L''Amazon del pagesos', tal i com el defineixen els mateixos creadors d'Slowcode, vol ser una plataforma sostenible i perdurable en el temps, i té una visió global. 

Productes

Pageson és un marketplace online on poder-hi trobar productes com fruita, verdura i cereals. També llegums, fruits secs o deshidratats, olis, mel, melmelades, confitures, cafè, tè o infusions, vi, cervesa, licors, caves, pasta, farines, formatges o pa, per posar-ne alguns exemples. Els creadors ja pensen en poder-hi encabir productes frescos com ous, formatges o iogurts.

Presenten Pageson, l'Amazon dels pagesos

Presenten Pageson, l'Amazon dels pagesos

tracking