SEGRE

Teletreball 100% real creat des de les terres de Lleida

Milers de professionals ja utilitzen el sistema Com·on de Midgard, capaç d’oferir els avantatges de treballar des de qualsevol lloc com si fossin a la feina

Teletreball 100% real creat des de les terres de Lleida

Teletreball 100% real creat des de les terres de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa de telecomunicacions lleidatana Midgard ha aconseguit amb èxit fer més senzill el teletreball a tots els clients gràcies al seu producte de veu i dades integrades Com·on Office Smartphone. Es tracta d’un sistema intel·ligent de teletreball completament real en el qual els clients del programa poden realitzar totes les tasques des de casa com si fossin a la seva oficina física, amb trucades il·limitades i sense cost que reben des de la centraleta del seu propi lloc de treball. Els clients ho han aconseguit emportant-se el telèfon de sobretaula a casa o, simplement, instal·lant-se l’extensió al telèfon mòbil.

El sistema integra un conjunt d’aplicacions unificades, com una centraleta de trucades IP, videotrucades o control de dades, que permet que tots els empleats, a través del seu ordinador, puguin fer la feina amb els mateixos programes i documents que utilitzen al seu lloc de treball. Com que utilitza un sistema de trucades en xarxa, els usuaris poden trucar a fixes i mòbils de tot el món sense cap tipus de cost. La seva alta configuració permet, entre d’altres, durant el temps d’espera de les trucades poder oferir missatges promocionals i veure quin client truca i des de quina regió i país. A més, el sistema ofereix la seguretat activa més valuosa gràcies a connexions segures i encriptades punt a punt, còpies de seguretat i emmagatzematge i servei de núvol integrat, per tal de garantir tota la informació al moment i segura. Tot això sense cost addicional.

Midgard treballa en una gran actualització que inclou tot un sistema de gestió empresarial

Moltes firmes de Lleida, com hospitals, empreses de seguretat, clíniques, establiments d’alimentació o despatxos professionals, entre d’altres, ja utilitzen el sistema Com·on Office Smartphone.

Tan és el compromís de Midgard amb els clients que utilitzen el sistema de teletreball Com·on que actualment l’empresa treballa en una gran actualització de serveis que publicarà en pocs mesos. Midgard és una empresa altament especialitzada en el desenvolupament de noves tecnologies per a solucions de valor per a empreses.

tracking