SEGRE

El servei de manteniment, la clau de l'èxit de Canon Lleida

El servei de manteniment, la clau de l'èxit de Canon Lleida

El servei de manteniment, la clau de l'èxit de Canon LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa Canon a Lleida compta amb unes instal·lacions de més de 1.000 metres quadrats, entre l’àrea comercial i la d’emmagatzematge. A més de Lleida, dona cobertura a dues províncies més, Tarragona i a Osca. Una ampliació estratègica de les seves grans instal·lacions de Lleida que complementa amb unes oficines comercials a Osca i una delegació de 500 metres a Tarragona amb una logística independent amb circulació per aquesta província.

Una de les claus de l’èxit de Canon Lleida és el servei de manteniment. Així ho explica Manuel Urbano, CEO de Canon a Lleida, des de la seu central.

Per Urbano tenir eines de coneixement i monitoratge és fonamental per donar un servei de manteniment excel·lent. Una d’aquestes eines més rellevant és l’eMaintenance, una plataforma digital per tenir totes les màquines dels clients connectades en xarxa per conèixer qualsevol incidència que comenci a ocórrer, fins i tot abans que ho detecti el personal de la mateixa empresa.

Guanyar en agilitat i eficiència, al centre de les polítiques de l'equip tècnic de Canon Lleida

Aquesta detecció permet agilitzar i actuar preventivament abans que les màquines puguin fallar. Quan això passa, l’empresa envia un tècnic perquè substitueixi la peça que falla o, com que Canon treballa en xarxa, poder solucionar qualsevol problema remotament, amb un tècnic realitzant el manteniment des de les oficines centrals.

És també una mesura d’estalvi important en mobilitat i de temps i un dels serveis dels quals els clients estan més satisfets, per la rapidesa d’actuació. .

A més, gràcies a una flota controlada digitalment, per a qualsevol urgència que requereixi la presència física d’un tècnic, hi podrà enviar el que estigui més a prop de l’empresa. De nou es guanya en agilitat i eficiència. I les empreses ho agraeixen.

Canon Lleida són experts en manteniment de tots els equips gràcies al personal tècnic especialitzat en informàtica i electrònica que els darrers anys també ha assolit l’expertesa en sistemes de xarxes i connexions gràcies a una formació contínua molt específica.

D’altra banda, i des de les oficines centrals, el departament comercial s’encarrega de tenir un contacte directe amb els clients, a fi de proposar-los actualitzar els equips i millorar l’eficiència i prestacions de les oficines i empreses on Canon té presència.

Actualment, Canon Lleida té 2.700 clients i unes 4.600 instal·lacions fetes, que generen al voltant de 150 milions de fotocòpies a l’any. Amb una flota de 28 vehicles i 18 de tècnics especialistes, monitoren totes les màquines i es desplacen per arreglar qualsevol incidència que tinguin. I factura al voltant de cinc milions d’euros.

tracking