SEGRE

Canon i la gestió documental, el futur digital de l'oficina

Com serà l’oficina del futur? Seguirem imprimint o migrarem cap a la gestió dels documents digitals al núvol? I la seguretat? Qui ho podrà oferir tot junt?

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa Canon a Lleida, que compta amb unes instal·lacions de més de 1.000 metres quadrats i dona cobertura a tres províncies (Lleida, Tarragona i Osca), està perfectament preparada per als nous usos i consums de l’ofimàtica, l’administració i l’oficina en general.

Segons Manuel Urbano, CEO de Canon a Lleida, aquest és un sector en constant canvi i evolució i preveu que, en un futur proper, la tendència de les empreses serà la reducció de les impressions en paper i augmentar exponencialment la compartició de documents i informació. És per això que Canon ja compta amb sistemes desenvolupats en gestió documental, que faciliten l’escaneig d’informació, la seva indexació i la compartició a tot el personal que ha de tenir els permisos per rebre-la. Menys impressió i més compartició.

Urbano aboga per una gestió documental òptima, en què el client haurà de poder fer amb agilitat una entrada de documentació per compartir-la amb la màxima eficiència possible a través dels sistemes i xarxes informàtiques. És per això que Canon a Lleida ha format professionals que podran donar cobertura a aquestes noves necessitats del sector a través dels equips professionals de Canon però també a través del programari propi de l’empresa, que corre integrat a dins del maquinari.

Pel que fa al maquinari, aquest segueix millorant dia a dia les seves prestacions, sobretot pel que fa referència a la gestió al núvol, centralitzada i xifrada perquè el personal hi tingui accés personalitzat. Des de la Xina fins a Lleida, al moment, al mòbil o a la tauleta. Un trencament amb la realitat actual.

Canon és un gran fabricant que cobreix molta part dels equipaments de l’oficina, però a fi de garantir la cobertura global dels seus serveis, es complementa amb altres marques com Fujitsu i Lenovo, que aporten la seva expertesa en servidors, ordinadors, monitors i perifèrics de gestió de xarxes. Canon també col·labora amb empreses punteres de fabricació de pantalles tàctils d’alta resolució per a l’educació i que actualment ofereixen a les escoles i empreses de formació.

Canon Lleida té prop de 3.000 clients i unes 4.600 instal·lacions que generen 150 milions de fotocòpies anuals. I factura al voltant de cinc milions d’euros.

Canon Lleida, empresa líder en tres províncies

Canon Lleida, empresa líder en tres provínciesVINT-I-DOS

tracking