SEGRE

KIT DIGITAL: Esofitec és un dels agents digitalitzadors per a les Subvencions a la Digitalització i Innovació de les pimes

L’empresa lleidatana és una de les tecnològiques de Lleida homologada com a agent, ja que són especialistes en solucions de gestió, facturació, comptabilitat i nòmina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La digitalització és un dels àmbits prioritaris de la Comissió Europea i un dels grans eixos del Pla de Recuperació i és per això que, lligat a la rellevància de la pime, la inversió per a la seva digitalització i innovació, compta amb una gran dotació econòmica de 3.508,99 M€ per al període 2021-2023.

Un dels programes que hi formen part és el Kit Digital, un programa de subvencions per a petites empreses, microempreses i autònoms per a finançar els costos de digitalització a través d’un conjunt d’eines digitals bàsiques, que ja estiguin disponibles al mercat. Ara per ara només podran accedir a les ajudes les empreses del segment 1 (entre 10 i 49 treballadors). La convocatòria per a les empreses del segment 2 (entre 3 i 9 treballadors) està prevista al juny 2022 i les del segment 3 (autònoms i empreses d’1 i 2 treballadors) per al setembre 2022. Tot i això, aquestes dates no són finals i podrien canviar.

El Programa Kit Digital ofereix Bonos Digitals amb determinades quantitats econòmiques perquè les pimes del segment 1 puguin adquirir solucions digitals dels Agents Digitalitzadors Adherits per als serveis següents:

  • Fins a 1.000 € per a Factura electrònica.
  • Fins a 2.000 € per a lloc web i comerç electrònic.
  • Fins a 2.500 € per a gestió de xarxes socials.
  • Fins a 4.000 € per a gestió de clients i/o proveïdors, BI i analítica.
  • Fins a 6.000 € per a gestió de processos, comunicacions segures i ciberseguretat.
  • I fins a 12.000 € per a serveis d’oficina virtual.

El bo digital té una durada de 1 any i un límit econòmic per tipus de producte triat.

Qui són els agents digitalitzadors?

Els Agents Digitalitzadors Adherits (ADA) són les empreses que ofereixen les solucions digitals a les companyies que vulguin sol·licitar el Kit Digital. Aquestes empreses estan habilitades per a subscriure un acord de col·laboració amb els beneficiaris dels ajuts del Kit Digital i s’encarregaran d’acompanyar-los en el procés de transformació digital.

Esofitec és una de les empreses tecnològiques de Lleida homologada com a ADA, ja que és una consultora IT especialitzada a implementar solucions de gestió, facturació, comptabilitat i nòmina per a despatxos professionals i pimes. Els consultors d’Esofitec donen suport personalitzat en tot el procés d’implementació de les solucions que encaixin millor amb la teva empresa. L’acompanyament i suport al llarg de tot el procés de digitalització és vital per poder tenir un projecte de transformació digital vàlid i sòlid. A Esofitec són experts en transformació digital, amb més de 30 anys d’experiència. Son distribuïdors de les solucions a3 de Wolters Kluwer i compten amb un equip de professionals especialitzats en gestió d’empresa, fiscalitat i nòmina. Ofereixen solucions per al Kit Digital dins de les categories de factura electrònica, gestió de clients, BI i analítica, gestió de processos i ciberseguretat.

Com aconseguir les ajudes?

Al portal AceleraPyme qualsevol pime i autònom podrà accedir a la sol·licitud si compleix les condicions establertes a les bases de la convocatòria. Els passos són:

  1. Registrar-se a l’àrea privada i completar el test de diagnòstic digital. El test està format per 13 preguntes i dura aproximadament uns 10 minuts. Les preguntes són sobre la vostra conne· xió a internet, si feu servir les xarxes socials o, per exemple, si treballeu amb solucions CRM. El test avalua el nivell de digitalització de la vostra empresa.
  2. Sol·licitar l’ajuda a red.es
  3. Consultar la informació disponible de les solucions de digitalització que posarà a la vostra disposició el programa Kit Digital.

Un cop us comuniquin que us donen l’ajuda els passos són els següents:

  • El beneficiari i l’Agent Digitalitzador formalitzaran un Acord de Prestació de Solucions de Digitalització.
  • L’agent digitalitzador ha d’implantar la solució al beneficiari.
  • L’agent digitalitzador emetrà una única factura després de la primera fase de prestació del servei, amb l’import total (dels 12 mesos de prestació del servei) i indicant-ne la quantitat subvencionada.
  • El beneficiari farà l’abonament de les despeses no subvencionables i cedirà el dret a cobrament de l’import subvencionable a favor de l’agent digitalitzador.

És una gran oportunitat per digitalitzar-nos de la mà dels professionals.

KIT DIGITAL: Esofitec és un dels agents digitalitzadors per a les Subvencions a la Digitalització i Innovació de les pimes

KIT DIGITAL: Esofitec és un dels agents digitalitzadors per a les Subvencions a la Digitalització i Innovació de les pimes

tracking