SEGRE

Reskyt, a l'eShow, la fira més important de comerç electrònic

En parlem amb Rafa Martínez, Director de Negoci de Reskyt

Reskyt,a la fira més important de comerç electrònic

Reskyt,a la fira més important de comerç electrònicSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els dies 7 i 8 de març es va celebrar a la Fira de Barcelona l’eShow, la fira professional dedicada al comerç electrònic, un dels sectors més importants del món digital i que enguany celebrava la seva 40 edició. Com cada any, va reunir les principals empreses i proveïdors de serveis de l’eCommerce i el màrqueting digital, i va comptar amb més de cent conferenciants, que aportaven el seu coneixement a la resta de comunitat que es dedica a aquest sector. Durant els dos dies la fira eShow va congregar prop de 10.000 visitants. Enguany, la majoria de ponències es van dedicar a la IA, l’automatització del màrqueting o les compres per veu, alguns dels principals temes del moment.

Reskyt, empresa del Palau d’Anglesola, al Pla d’Urgell, que enguany celebra els deu anys de vida, va ser una de les companyies presents a l’eShow, mostrant els seus productes i serveis, com les aplicacions mòbils optimitzades per al comerç electrònic, i que utilitzen empreses tan importants com PC Componentes, Sprinter, Casa del Libro, La Sirena, Munich, Intersport o Atrápalo, noms principals entre un catàleg de prop de 400 empreses.

Rafa Martínez, Director de Negoci a Reskyt

Quin balanç feu de l’eShow? No ha pogut ser més positiu. En primer lloc, per haver pogut tornar a la presencialitat i haver pogut tornar a veure’ns en directe, ha sigut un plaer. En segon lloc, la part empresarial ha sigut excel·lent, ja que hem tancat algunes operacions importants.

Operacions? Sí, algunes d’importants que ja anunciarem, d’empreses que volen tenir la seva pròpia app d’eCommerce amb nosaltres, i d’altres empreses de sectors diversos que volen integrar els seus serveis amb la plataforma de Reskyt. Per exemple, buscadors intel·ligents o empreses de Marketing Automation que a banda de gestionar dades i enviament d’sms o correu electrònics, s’interessen per utilitzar la nostra plataforma Reskyt per les notificacions push, o empreses de servei de pagaments ajornats.

Teníeu un estand, a la fira? Sí, i de fet era l’únic estand d’una empresa de creació d’aplicacions mòbils de tota la fira, no hi havia cap altra empresa similar al que fem nosaltres, cosa que ens va fer destacar molt. Al nostre voltant hi havia empreses de serveis dedicats, per exemple, al Marketing Automation, buscadors intel·ligents, Chatbots, plataformes d’eCommerce, logística i altres eines importants per al món digital.

Quina reacció tenien els visitants? Quan passaven pel nostre davant i veien els noms dels nostres clients es quedaven impactats. Teníem dues grans pantalles verticals en què podíem fer demostracions de les aplicacions. La gent en va quedar molt contenta.

Vau gaudir de les ponències? Sí, i no només això, sinó que jo mateix en vaig oferir una sobre com revolucionar les vendes de l’eCommerce a través d’una aplicació mòbil.

Veig que heu canviat de logotip. Sí, és un avançament. Però ho explicarem amb calma en el número que ve!

L’eShow se celebra a Barcelona i a Madrid, i és una de les fires més importants d’Europa dedicada al comerç electrònic.

Reskyt,a la fira més important de comerç electrònic

Reskyt,a la fira més important de comerç electrònicSEGRE

Reskyt,a la fira més important de comerç electrònic

Reskyt,a la fira més important de comerç electrònicSEGRE

tracking