SEGRE

IFR Group factura 15,5 milions i posa el focus en el sector carni

Consultora lleidatana fundada l'any 1985, amb una cartera de més de 250 clients. Durant el 2022, l'empresa va invertir 670.000 euros en R+D i preveu destinar-hi un milió enguany.

IFR Group factura 15,5 milionsi posa el focus en el sector carni

IFR Group factura 15,5 milionsi posa el focus en el sector carniSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa IFR Group, consultora de negoci i proveïdor de referència de solucions de gestió empresarial, va tancar l’any passat amb una facturació de 15,5 milions d’euros, xifra que suposa un increment de l’11,9% respecte a l’exercici anterior. Després de la bona evolució a mitjans del primer trimestre, la consultora preveu ingressar 16,7 milions d’euros durant el 2023 i superar els 20 milions d’euros el 2025, de manera que es manté en el camí de creixement. Segons la companyia aquestes xifres econòmiques corroboren el creixement sostingut i l’evolució positiva d’aquesta consultora de negoci, amb la qual cosa demostren la solidesa del negoci. Actualment IFR Group ha executat més de 500 projectes, oferint solucions a més de 250 empreses en sectors com el carni, alimentació, serveis, manufacturing, retail o legal.

Durant aquest any, IFR Group preveu llançar tres nous productes que completaran la cartera de software de la consultora. Aquest nou programari buscarà reforçar les seues solucions de retail, ampliar el ventall de solucions al sector carni, a més d’optimitzar la seua tecnologia pròpia per al sector legal. Així mateix, la companyia lleidatana va invertir 670.000 euros en recerca i desenvolupament durant l’any 2022 i preveu invertir un milió d’euros més el 2023. En paraules de Carles Buil, conseller delegat d’IFR Group: “Haver assolit aquests resultats, en un moment del mercat especialment marcat per la incertesa, suposa una gran satisfacció. Estic convençut que aquestes xifres no són més que el resultat dels esforços d’una gran plantilla formada per excel·lents professionals, amb el més alt nivell de certificacions. Les nostres previsions per a l’exercici 2023 apunten que podrem explorar i explotar més oportunitats i aliances, cap a la transformació digital a través de les nostres solucions tecnològiques integrals de gestió empresarial.”

Amb seu a Lleida, IFR Group opera a Barcelona, Madrid, Saragossa i Alacant, amb més de 160 professionals i més de 90 certificacions. Amb 37 anys de recorregut com una consultora especialitzada en Solucions Globals de Gestió Empresarial Microsoft Dynamics 365, ha aconseguit una cartera de més de 250 clients.

tracking