SEGRE

Reskyt: Aplicacions i el sector esportiu: un cas d'èxit

Fem una visita a l'empresa lleidatana Reskyt per saber quins són els principals avantatges que ofereix tenir una aplicació mòbil en un sector tant competitiu com l'esportiu

Aplicacions i el sector esportiu: un cas d'èxit

Aplicacions i el sector esportiu: un cas d'èxitSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En l’era digital en què ens trobem, comptar amb una aplicació mòbil és fonamental per a l’èxit de qualsevol negoci en línia, especialment en el sector esportiu o de la moda esportiva. La plataforma de creació d’aplicacions Reskyt ha desenvolupat solucions eficients per a importants empreses d’eCommerce d’aquest sector, com per exemple Sprinter, Deporvillage, Munich, InterSport, Barrabes, Decimas, Padel Nuestro, DropShot, Bicimarket, Polinesia, Mundosurf, Motocard, Bulevip o 226ERS, demostrant el valor de comptar amb una aplicació mòbil en aquest nínxol de mercat. El creixement del comerç electrònic ha estat exponencial en els últims anys i el sector esportiu no és l’excepció.

Cada vegada més persones busquen productes i serveis esportius en línia, per la qual cosa és fonamental comptar amb una aplicació mòbil que faciliti i millori l’experiència de compra dels usuaris. Reskyt, una plataforma de creació d’aplicacions, ha estat clau en l’èxit d’importants empreses d’eCommerce del sector esportiu i aquestes són les raons:

Facilita l’accés a productes i serveis

Una aplicació mòbil permet als usuaris accedir als productes i serveis d’una empresa amb facilitat i rapidesa des de qualsevol lloc i moment. Les aplicacions de Reskyt han estat desenvolupades pensant en l’experiència de l’usuari, facilitant la navegació i l’accés a la informació necessària per realitzar compres i consultes de manera eficient.

Fidelitza el client

Una app permet a les empreses mantenir una comunicació constant i directa amb els seus clients, oferint promocions exclusives, descomptes i novetats en temps real. D’aquesta manera, es fomenta la fidelització i es millora la relació amb el client, que se sent més pròxim a la marca.

Incrementa les vendes

Gràcies a la facilitat d’ús i la possibilitat d’oferir promocions exclusives a través de les notificacions push de l’aplicació, les empreses que compten amb una app experimenten un increment en les seves vendes. A més, en tenir presència en el mòbil del client, la marca està constantment present en el seu dia a dia, la qual cosa augmenta les possibilitats de compra.

Millora la imatge de marca

Tenir una aplicació mòbil de qualitat transmet una imatge de modernitat i adaptació a les noves tecnologies, la qual cosa genera confiança en els clients i potencials clients. En confiar en Reskyt, les empreses líders del sector esportiu han millorat la seva imatge de marca i s’han posicionat com a referents en el mercat.

Anàlisi de dades i optimització del negoci

Una aplicació mòbil permet recopilar informació valuosa sobre el comportament i les preferències dels usuaris, la qual cosa facilita la presa de decisions i la implementació d’estratègies de màrqueting i vendes més efectives. Reskyt ofereix eines d’anàlisi de dades que ajuden les empreses a millorar contínuament i adaptar-se a les necessitats del mercat. Comptar amb una aplicació mòbil és essencial per a qualsevol empresa d’eCommerce en el sector esportiu i qualsevol altre sector. La plataforma Reskyt ha demostrat ser una solució eficient i efectiva per a les principals empreses de venda en línia, oferint una experiència d’usuari excepcional, contribuint al creixement de marca i incrementant les vendes.

Aplicacions i el sector esportiu: un cas d'èxit

Aplicacions i el sector esportiu: un cas d'èxitSEGRE

Aplicacions i el sector esportiu: un cas d'èxit

Aplicacions i el sector esportiu: un cas d'èxitSEGRE

Aplicacions i el sector esportiu: un cas d'èxit

Aplicacions i el sector esportiu: un cas d'èxitSEGRE

Aplicacions i el sector esportiu: un cas d'èxit

Aplicacions i el sector esportiu: un cas d'èxitSEGRE

tracking