SEGRE

TECNO

Instagram introdueix la funció de 'Restringir' per acabar amb el ciberassetjament a la xarxa

Concedeix a l’usuari gran control sobre la seua experiència a la xarxa social

Un mòbil amb Instagram

Un mòbil amb InstagramPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia Instagram ha fet accessible per a tot el món la seua nova funció que permet a l’usuari restringir a aquells comptes que practiquen el ciberassetjament, i que respon a una nova estratègia que busca evitar que la situació empitjori per a l’usuari i, al contrari, li concedeix més control sobre la seua experiència a la xarxa social.

L’assetjament a Internet, i sobretot a Instagram, és un problema que la companyia ha intentat solucionar de diverses maneres. Per això, des de l’empresa han desenvolupat una nova fórmula contra l’assetjament, la funció de restringir, que primer va provar al juliol i aquest dimecres 2 d’octubre ha començat a distribuir a tots els usuaris.

L’objectiu d’aquesta funció és acabar amb les interaccions no desitjades. Quan l’usuari seleccioni un compte per restringir, l’esmentat compte podrà seguir comentant les publicacions però amb la diferència que el comentari només serà visible per a qui l’envia. Ni l’usuari ni els seus seguidors no rebran aquest missatge, tret que el compte que restringeix permeti que els seus seguidors llegeixin aquest missatge.

El que ha impulsat Instagram a crear aquesta nova funció ha estat que les anteriors mesures, com bloquejar, deixar de seguir o denunciar comentaris, moltes vegades agreujaven més la situació.

Tanmateix, aquesta funció fa que la persona restringida no sàpiga que ho ha estat i tampoc no podrà veure si l’usuari està actiu a Instagram o si ha llegit els seus missatges directes.

tracking