SEGRE

Apple llançarà el seu servei de televisió per subscripció a la tardor

El logotip d'Apple.

Apple llançarà el seu servei de televisió per subscripció a la tardorEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Apple va anunciar que inaugurarà a la tardor el seu nou servei de televisió per internet anomenat Apple TV Plus, amb milers de pel·lícules per comprar o llogar i altres serveis i, segons informes de premsa, el llançament es produirà al novembre. El servei, que ofereix també canals de cable, inclourà programes i pel·lícules originals de tots els gèneres en una "experiència personalitzada", segons la promoció, que destaca que amb aquest sistema, "cada pantalla és una pantalla de televisió".

Segons Bloomberg, l’anticipada nova aventura d’Apple a la televisió per internet estarà disponible per als consumidors al novembre a un preu inicial de 9,99 dòlars al mes als Estats Units, comparat amb els 12,99 dòlars que cobra Netflix, actualment el principal competidor d’aquest mercat.

El llançament d’Apple TV Plus coincidirà pràcticament amb el de la televisió en "streaming" de Disney, que amb un cost de 6,99 dòlars tindrà lloc el 12 de novembre als Estats Units, el Canadà i Holanda, i una setmana més tard a Austràlia i Nova Zelanda.

El mercat en el qual Apple entrarà a competir compta ja amb les ofertes de Netflix, Hulu i Amazon Prime Video, als quals aviat se sumaran HBO Max, de Warner Media, i el servei "streaming" de NBCUniversal, que encara no té nom.

Amb el nou servei, segons Apple, els subscriptors podran veure canals com HBO, Showtime, Starz, entre d’altres. La pàgina d’Apple inclou els logotips de Starz, Epix, CBS i el del Smithsonian Institutitution. "No es necessiten noves apps, comptes o contrasenyes, els canals poden compartir-se amb fins sis membres de la família i vostè pot fins i tot veure els programes sense estar connectat a internet", va afegir l’empresa.

Segons el diari Financial Times, Apple ha compromès fins 6.000 milions de dòlars en l’adquisició de programació original, però no està clar quin és el període que cobreix aquesta inversió.

Bloomberg va assenyalar que Apple ja ha gastat uns 300 milions de dòlars en les dos primeres temporades de "The Morning Show", el que es vaticina com la seua sèrie de televisió estrella per al seu llançament sobre els problemes que travessa un programa de notícies i novetats matutí amb Reese Witherspoon, Jennifer Anniston i Steve Carel com a protagonistes.

Apple també ha difós sinopsi del xou "For All Mankind" que presenta una història alternativa en la qual Rússia porta al primer home a la Lluna i ha anunciat que comptarà amb una nova tanda de la sèrie antològica "Amazing Stories", de Steven Spielberg.

tracking