SEGRE

Adéu, grups de WhatsApp!

Cansat de que t’afegeixin a grups de Whatsapp que no t’interessen en absolut? Cansat de grups que has de silenciar durant un any des del minut 0? Tenim la solució!

Adéu, grups de WhatsApp!

Adéu, grups de WhatsApp!

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’horror arriba en forma de notificacions

Acabes d’obrir el mòbil després d’unes hores de desconnexió i et comencen a saltar avisos de notificacions. et salten per desenes. n’hi ha centenars. provenen de whatsapp i per culpa d’un grup al qual t’han afegit sense preguntar. És un grup d’amics per proposar una calçotada o, encara pitjor, de pares i mares de l’escola per celebrar un aniversari. hi ha 256 persones, i totes tenen la imperiosa necessitat de contestar un “ok” i una flamenca a qualsevol comentari d’un altre. missatges a desenes per segon, converses creuades, ple d’imatges picants que no vénen a to i alguna captura d’un acudit que un ha vist a twitter i creu que has de veure. això, que és una simulació real, ja té solució.

Comença a tenir el control de la teva privacitat

Whatsapp, que per cert forma part de l’univers facebook, va obrir des de fa poques setmanes la possibilitat de controlar qui ens pot o qui no ens pot afegir a grups. en definitiva, una forma de tenir el control que va molt més enllà. Ja que quan ens afegeixen a algun grup el nostre nom, telèfon i imatge de perfil queden en un llistat que poden veure fins a les 256 persones que permeten els grups de whatsapp. així, per revisar aquest aspecte, en primer lloc ens haurem de dirigir al nostre espai de configuració, on a més de poder gestionar el nostre perfil i opcions diverses de l’aplicació, que per cert t’animem a explorar, hi veurem la pestanya Compte. un cop a dins, seguim clicant, ara a privadesa

Adéu, grups de WhatsApp!

Un cop a dins de l’espai de la Privadesa, baixeu fins a l’espai grups. a dins podreu establir finalment com voleu que us afegeixin als grups. si escolliu Tothom, seguirà com fins ara. si escolliu Els meus contactes només us podran afegir les persones que tingueu al llistat de contactes del vostre dispositiu. queda una tercera opció que us donarà l’opció d’excloure, de tots els vostres contactes, gent concreta. no tanqueu la pantalla. si torneu enrere, tindreu l’opció de controlar més aspectes de la vostra privacitat, com controlar si els nostres contactes poden veure la darrera connexió, la nostra imatge de perfil, el nostre estat o la ubicació en directe.

tracking