Notícies de

Els jugadors del Pardinyes, després de perdre la final de consolació contra el Mollet.

LLIGA EBA FINAL FOUR GRUP C

La fase d'ascens, a Múrcia

El Pardinyes cedeix davant del Mollet en l’últim parcial i acaba quart a la Final Four del grup || A la lligueta de promoció a LEB Plata tindrà com a rivals Myrtia, Chantada i Enrique Soler

Els jugadors de l’Almacelles celebren el 0-1, obra de Berbegal.

PRIMERA CATALANA GRUP II

L'EFAC s'embussa

Un gol en els minuts finals va impedir als de David Giménez treure una victòria merescuda || Berbegal avança els seus i Jordi Chiné salva més d’un gol

Un jugador del Torregrossa controla una pilota sota la mirada dels rivals a la final de Torrefarrera.

TERRITORIAL COPA CAMPIONS/COPA FEDERACIÓ

Títol per al Torregrossa

Va superar en la final la Seu i es va endur la Copa Campions || El partit va estar marcat per les quatre  expulsions, tres de les quals per als urgellencs

El rei Joan Carles conversa amb Marc al podi de Jerez.

MUNDIAL - GRAN PREMI D'ESPANYA

"He anat cagat tota la carrera"

Àlex Màrquez reconeix que després de la caiguda de Morbidelli va haver d’afluixar per no caure || “Això és increïble, no em podria haver imaginat una victòria així davant dels fans”, va assegurar

El jugador del Balaguer Pau intenta robar la pilota a un futbolista del Vilanova i la Geltrú al centre del camp.

Gran remuntada del Balaguer

El Balaguer remunta un 0-2 amb cinc gols a la segona part amb un equip farcit de jugadors joves i format al club || Asier, Isaac, Genís, Galcerán i Carlos van ser els golejadors del matx

Els circuits van ser els mateixos que la passada edició, a causa de la gran acceptació dels atletes.

TEMPS EXTRA ATLETISME

Rècord de participació a Tàrrega

Més de 650 atletes van disputar la Mitja Marató o els 10 quilòmetres, 100 més que la passada edició || Alexandre Tàssies i Rosamari Carulla van ser campions en la prova llarga

Laia Sorribes va tornar a dominar la categoria K1 juvenil com ja va fer en la jornada de dissabte.

PIRAGÜISME COPA D'ESPANYA D'ESLÀLOM

El Cadí triomfa a casa

El club urgellenc s’emporta la victòria en la tercera prova del circuit estatal disputada al Parc del Segre || Lleida acaba la competició amb disset podis

Marc Màrquez, exultant després d'aconseguir un segon lloc que li permet situar-se molt a prop del liderat que encara ostenta Valentino Rossi.

MOTO GP GRAN PREMI D'ESPANYA

Àlex guanya i Marc assetja el liderat

El petit de la saga firma amb autoritat la seua primera victòria en Moto2 i el gran, que va ser segon, és a només 4 punts de Rossi

El Mollerussa va controlar bé el partit i va acabar derrotant el líder de la categoria.

SEGONA CATALANA

El Mollerussa tomba el líder

Derrota el Borges en el millor partit de la temporada dels d’Edu March || L’equip de les Garrigues segueix al capdavant però perd part de l’avantatge sobre el Tàrrega, que ahir va golejar